Rundens Hold #7/Kvindeligaen

14. oktober 2022

Der er trængsel i toppen efter Runde 7 i Kvindeligaen. Ikast Håndbold tildelte Odense Håndbold deres første nederlag i sæsonen og med sejre til Team Esbjerg og NFH er de fire hold nu alle på 12 point. Lige i hælene på den kvartet følger København Håndbold, der scorede flest mål af alle i runden med 40 styks ude mod Skanderborg Håndbold. Længere nede i rækken formåede Ringkøbing Håndbold at fordoble sæsontotalen til foreløbigt 4 point efter at Viborg HK, der pt besætter den slutspils-givende 8. plads, blev sendt hjem med et nederlag.

Rundens Hold #7/Kvindeligaen 

Sarah Nørklit Lønborg/AJX:

Lønborg tog godt fra i Ajax-målet og havde sin store andel i, at holdet kunne tage fra Silkeborg-Voel med det ene point i sportstasken. 40 procent nåede redningsprocenten op på, mens målvogteren også havde næstsidste hånd på et enkelt mål. Samlet MEP 5,09.

Katja Johansen/SJE:

Som den første spiller fra SønderjyskE Kvinder i denne sæson, er Johansen med på Rundens Hold. Det skete efter at venstre fløjen scorede 8 gange på 15 afslutninger i udekampen mod NFH. Samlet MEP 3,85.

Jane Mejlvang/RIN:

Mejlvang var forrygende for Ringkøbing Håndbold, da holdet satte VHK til vægs. 11 mål, 3 assists og 1 blokeret skud lød de tørre tal på for venstrebacken, der samtidig scorer rundens højeste MEP-score på 6,92.

Maria Lykkegaard/KBH:

Københavnerne scorede mål på samlebånd ude mod SKB, og af de 40 gange holdet fik måltavlen til at blinke, stod stregspilleren for 6 af disse på 7 forsøg.  Samlet MEP 5,05. 

Silje Brøns/KBH:

Som den anden spiller fra København Håndbold er Brøns med på denne udgave af Rundens Hold. Playmakeren viste både målnæse og overblik med 7 scoringer og 2 assists i storsejren over SKB. Samlet MEP 4,70.                       

Marit Røsberg Jacobsen/TES:

Jacobsen spillede fejlfrit i det offensive, da højre fløjen nettede på alle sine 8 afslutninger mod mål, heraf 1 enkelt på straffekast. Samlet MEP på klokkeklare 6,00.

Julie Holm/RIN:

Holm var i hopla mod VHK og er for anden gang med på Rundens Hold i denne sæson. 10 mål var højrebacken direkte involveret i via 7 scoringer og 3 assists. Samlet MEP 5,87.

 

x