Rundens Hold #7 Kvindeligaen

11. oktober 2023

De tre tophold Team Esbjerg, Ikast Håndbold og Odense Håndbold nuppede alle sikre sejre i runden og er stukket noget af i toppen af Kvindeligaen. På 4. og 5 pladsen med 8 point hver følger NFH og AAU, der begge vandt komfortabelt på udebane i 7. spillerunde, der også bød på en enkelt remis mellem Ringkøbing Håndbold og Horsens Håndbold Elite. Udebanesejr var der også til Skanderborg Håndbold, der i skikkelse af Line Berggren Larsen, har rundens bedst præsterende spiller målt på MEP-point. 

Rundens Hold #7/Kvindeligaen 

Sabine Englert/AAU:

Dåbsattesten siger 41 år, men det forhindrer på ingen måde Englert i at levere varen, og det gjorde hun med en redningsprocent på 43, da Aarhus United vandt over Ajax. Englert stod også for en enkelt assist og er på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 4,19.

Elma Halilcevic/ODE:

1/6 af Odense Håndbolds mål stod nyankomne Halilcevic for. De 6 mål satte super fløjen ind på 8 forsøg, mens hun også stjal bolden tre gange og stod for en enkelt assist. Det er tredje gang i sæsonen, at Halilcevic rammer Rundens Hold. Samlet MEP-score 4,87.

Line Berggren Larsen/SKB:

Venstre backen var her, der, og alle vegne, da Skanderborg Håndbold nuppede begge point med sig hjem efter mødet med BFH. 10 mål, 5 assists, 1 tilkæmpet straffekast og 2 erobrede bolde blev det flotte facit, der også er lig med rundens bedste præstation målt på MEP-point. Samlet MEP-score 7,32.

Nanna Hinnerfeldt/RIN:

Hinnerfeldt hamrede hele 9 bolde i kassen på blot 10 forsøg, og med den indsats blev stregspilleren topscorer for sit hold i remisen mod HHE. Et enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score 6,12.

Henny Reistad/TES:

6 mål i frit spil, 6 assists, og 2 straffescoringer stod Reistad for i sejren over KBH på 6 mål, og det kaster en plads på Rundens Hold af sig for anden gang i sæsonen for den norske verdensstjerne. Samlet MEP-score 5,67.   

Marit Røsberg Jacobsen/TES:

Med 8 mål på blot 9 forsøg viste Røsberg stor træfsikkerhed mod KBH, og blev delt topscorer for Team Esbjerg. 2 ”opsnappede” bolde blev det også til for den 29-årige norske højre fløj. Samlet MEP-score på 5,97.  

Nora Mørk/TES:

Mørk markerede sig atter engang med en fremragende præstation, da det blev til 6 mål og hele 10 assists samt en enkelt erobret bold i opgøret mod KBH. Samlet MEP-score på 5,37.

 

x