Rundens Hold #8/Kvindeligaen

25. oktober 2022

Kvindeligaen er nu på standby grundet EM efter 8 afviklede runder. I runden der gik tog Skanderborg Håndbold sæsonens første sejr ude over SønderjyskE Kvinder, der nu er efterladt alene i bunden. Mest scorende hold blev Viborg HK, der hjemme pulveriserede RHK med 40-29. Hos de danske mestre fra Odense Håndbold var der overraskende gensyn med den hollandske legende Nycke Groot, der var med til at hive en smal sejr hjem over Aarhus United. Fra Team Esbjerg lejren var der store nyheder idet verdensstjernen Henny Reistad forlængede sin kontrakt med to år, mens det også hjemme blev til sejr over Silkeborg-Voel KFUM.

Rundens Hold #8/Kvindeligaen

Anna Veng/SKB: 

Skanderborg Håndbold tog sæsonens første sejr, og det havde Veng sin store andel i, da hun stod med en redningsprocent på hele 43 efter 16 redninger på 37 forsøg ude mod SønderjyskE Kvinder. Samlet MEP 5,07.

Rikke Jochumsen/RIN:

Som den ene af to spillere fra Ringkøbing Håndbold er Jochumsen med på denne udgave af Rundens Hold. Venstre fløjen afsluttede til perfektion, da alle hendes fem forsøg strøg i kassen i udekampen mod KBH. Samlet MEP 3,75.

Mathilde Neesgaard/AAU:

10 mål stod Neesgaard for, da Aarhus United var tæt på at få point ude mod Odense. 3 af målene faldt på straffekast, mens venstre backen også leverede 3 assists. Samlet MEP-score på 4,81.

Sara Hald/VHK:

Viborgenserne boltrede sig i hjemmekampen mod RHK og af de 40 mål de grønklædte fik scoret, stod Hald for de 7 styks, som blev sat ind på ligeså mange forsøg. Samlet MEP 4,6. 

Laura Damgaard/HHE:

HHE besejrede i fornem stil NFH med hele 33-25. Damgaard dominerede stort i kampen, da playmakeren ikke alene scorede 8 gange, men også fandt tid til at levere 7 assists. Det rækker til Rundens højeste MEP-score på 7,17.

Emilie Hovden/VHK:

Hovden har gang i en drømmesæson i Kvindeligaen. For sjette gang af otte mulige er højre fløjen med på Rundens Hold efter 9 mål og 1 assist hjemme mod RHK, mens hun også er helt i front på topscorerlisten med 58 mål på 70 forsøg, hvilket giver en samlet scoringsprocent på 82,9! Hovden topper også MEP-listen med pæn margen ned til rækkens nummer 2 (Elma Halilcevic). Samlet MEP 6,65.

Julie Holm/RIN:

For anden runde i træk og for tredje gang i denne sæson er Holm med på Rundens Hold. 10 mål stod højrebacken for, mens Holm også havde næstsidste hånd på 2 scoringer. Samlet MEP 5,92.

 

x