Rundens Hold #9/Kvindeligaen

28. november 2022

Ikast Håndbold tog sig af begge point i topopgøret mod Team Esbjerg med smalle 28-27, og midtjyderne har nu et forspring på 4 point til Jesper Jensens tropper og 2 point til de forsvarende mestre fra Odense Håndbold, der også sejrede i runden. Med en flot udesejr på 23-29 over HHE kom SønderjyskE Kvinder point-mæssigt på tavlen for første gang i denne sæson, mens Aarhus United stod for Rundens største sejr, da Ajax København blev sendt hjem med et 8-målsnederlag (28-20).

Rundens Hold #9/Kvindeligaen:

Anna Kristensen/VHK:

Kristensen havde en særdeles afgørende rolle i Viborg HK’s smalle udesejr på 23-24 over Silkeborg-Voel, da målvogteren stod med en vild redningsprocent på 43. Samlet MEP 5,47.

Rikke Hoffbeck Petersen/SKB:

Som den eneste spiller på denne udgave af Rundens Hold har Petersen været med blandt de udvalgte 7 en enkelt gang før i denne sæson. Resten er ”sæsondebutanter”. Venstre fløjen er med efter 6 mål på 8 forsøg og et samlet MEP-tal på 3,39.

Louise Ellebæk/SJE:

Sæsonens første to point tilfaldt SønderjyskE Kvinder, og med 10 mål og 2 assists havde Ellebæk sin store andel i sejren. Præstationen er samtidig lig med rundens højeste MEP-score på 6,22.

Vilde Mortensen Ingstad/TES:

Det blev ikke til point for Team Esbjerg, men stregspilleren kan finde lidt trøst i en plads på Rundens Hold, efter at hun scorede 5 gange på 8 forsøg og leverede en enkelt assist. Samlet MEP 3,52. 

Sarah Dalsgaard Paulsen/SJE:

Paulsen havde en stærk dag på konteret, da 9 af playmakerens 12 forsøg strøg i mål. Samlet MEP-score på 5,75.

Stine Holm/AAU:

Holm hamrede 7 bolde i kassen og stod dermed for 25 procent af Aarhus Uniteds mål i storsejren på 28-20 over Ajax København. En enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP 5,07.

Mathilde Rivas-Toft/VHK:

Højre backen scorede 1/3 af Viborg HK’s 24 mål ind, og det rakte til topscorer værdigheden og en plads på Rundens Hold. Det blev også til 6 assists for Rivas-Toft. Samlet MEP 4,80.

 

x