Rundens Hold #9 Kvindeligaen

30. oktober 2023

Der var stormøde i runde 9, da Team Esbjerg og Odense Håndbold buldrede sammen. Det trak førstnævnte sig bedst fra med en sejr på 30-26, og dermed er Jesper Jensens tropper stadig på maksimumpoint. Ikast Håndbold er nu nærmeste forfølger, da holdet tog sin 8 sejr af 9 mulige i Kvindeligaen. Sejr blev det også til for NFH, Skanderborg Håndbold, Ringkøbing Håndbold, Viborg HK og Sønderjyske Kvinder, hvor sidstnævnte tog den største med en vindermargen på 10 mål (32-22 over Aarhus United).

Rundens Hold #9/Kvindeligaen  

Irma Schjött/IKA:

For anden uge i træk er der en Ikast Håndbold målvogter på Rundens Hold. Denne gang er det Schjött, der med en redningsprocent på 42 tager pladsen. En enkelt assist blev det også til for den 24-årige svenske sidste skanse. Samlet MEP-score 4,44.

Anna Grundtvig/AJX:

Selvom det ikke blev til Ajax-point, kan Grundtvig glæde sig over at ryge ind på Rundens Hold, efter hele 12 scoringer, heraf 5 på straffekast på lige så mange forsøg. Samlet MEP-score 7,10.

Line Berggren Larsen/SKB:

Det bliver til et vaskeægte hattrick for venstrebacken, der således for tredje uge i træk er på Rundens Hold! Og denne gang endda også efter rundens suverænt bedste præstation af alle målt på MEP-point.11 mål, 3 assists, 3 tilkæmpede straffekast og 1 erobret bold blev det til i sejren over Ajax på udebane. Samlet MEP-score 8,96.

Nanna Hinnerfeldt/RIN:

Hinnerfeldt havde sin fine andel i, at Ringkøbing Håndbold sendte København Håndbold pointløse hjem til Hovedstaden. Stregspilleren scorede 5 gange, leverede 1 enkelt assist, tilkæmpede sig 2 straffekast, mens hun også blokerede 2 bolde i forsvaret. Samlet MEP-score 3,59.

Marielle Martinsen/VHK:

Martinsen malede flot på i VHK-sejren ude over BFH. 7 mål noterede playmakeren sig for, mens hun også havde næstsidste hånd på 3 af sine medspilleres scoringer. Samlet MEP-score 4,75.    

Lea Hansen/SJE:

Hansen huserede flot på højre fløjpositionen, da hun scorede 6 gange på 7 forsøg, hvilket var nok til en delt topscorer-værdighed for SønderjyskE Kvinder. 1 enkelt opsnappet bold blev det også til. Samlet MEP-score på 4,84.

Nora Mørk/TES:

Mørk er atter engang på Rundens Hold, efter at den norske stjerne i topkampen mod Odense scorede 10 gange, mens det også blev til 7 assists og 1 enkelt erobret bold. Med den flotte præstation indtager Mørk nu både førstepladsen på den samlede MEP-liste og Assist-liste i Kvindeligaen, mens hun er nummer 3 på topscorerlisten. Samlet MEP-score på 6,15.

 

x