Rundens Hold Slutspil #1/Bambusa Kvindeligaen

2. april 2022

Sabine Englert/HIH 3,10 MEP:

Med en redningsprocent på 43 åbent spil var bundrutinerede Englert en vigtig brik i det ene point Herning-Ikast Håndbold fik med sig hjem fra mødet med Silkeborg-Voel.  

Elma Halilcevic/NFH 4,59 MEP:

NFH fik et perfekt afsæt i slutspillet med en hjemmesejr på 32-27 over VHK. Sæsonen igennem har Halilcevic været en kæmpe profil for Jakob Larsens tropper, og fløjspilleren fortsatte de flotte takter med 6 mål på 7 forsøg.

Christina Wildbork/KBH 5,80 MEP:

Selvom det ikke rakte til point rakte Wildborks indsats i 32-35 nederlaget til Odense til en plads på Rundens Hold. 13 gange blev kanonen fyret af og 9 strøg i mål, mens det også blev til en enkelt assist for venstre backen.  

Maren Aardahl/OH 3,55 MEP:

Aardahl udmærkede sig med en næsten fejlfri skudindsats, da 4 forsøg i åbent spil strøg i mål, mens 3 af straffekast på 4 forsøg også førte til scoringer. Indsatsen var stærkt medvirkende til at Odense Håndbold tog sæsonen 26. sejr af 27 mulige i Bambusa Kvindeligaen. 

Henny Reistad/TES 5,12 MEP:

Reistad rundede grundspillet fænomenalt af, og fortsatte storspillet i Team Esbjergs første kamp i slutspillet. 8 mål og 2 assists blev det denne gang til i 27-27 remisen ude mod HHE.  

Charlotte Mikkelsen/NFH 5,15 MEP:

Mikkelsen missede ikke et skud for NFH i holdets sejr over VHK. 7 gange blev bolden sendt afsted, og træfsikkerheden sikrede Mikkelsen topscorerværdigheden og en plads på Rundens Hold.  

Dione Housheer/OH 4,84 MEP:

Housheer blev for nogle dage siden udtaget til Årets Hold (opgjort efter 26 kampe i grundspillet), og den flyvende hollænder blafrede endnu engang med vingerne, da det ude mod København blev til 7 mål og 5 assists i 32-35 sejren.

 

x