Rundens Hold Slutspil #2/Bambusa Kvindeligaen

10. april 2022

Anna Kristensen/VHK: 

Med en redningsprocent på 40 bidrog Kristensen heftigt til Viborg HK’s storsejr hjemme over København Håndbold på 37-25. Målvogteren har til sammenligning stået med en redningsprocent på 34 i gennemsnit i denne sæson. 

Maria Mose Vestergaard/HHE:

Der var fuld plade for Vestergaard, da venstre fløjen scorede på alle sine fem forsøg. Det rakte dog ikke til point ude mod HIH, men Vestergaard kan trods alt glæde sig over at indsatsen giver en plads på Rundens Hold.

Mie Højlund/OH:

Hele 17 mål (38-21) baskede de forsvarende mestre fra Odense Håndbold NFH med, og Højlund havde sin store andel i løjerne, da landsholdsspilleren scorede 5 gange på ligeså mange forsøg, mens det også blev til 4 målgivende afleveringer.   

Vilde Mortensen Ingstad/TES:

Vicetopscorer i Team Esbjergs stensikre 35-26 sejr over Silkeborg-Voel blev Ingstad med 9 mål på 12 forsøg. Den stærke indsats af stregspilleren kaster for første gang i slutspilsregi en plads på Rundens Hold af sig.    

Henny Reistad/TES:

Reistad fortsætter storspillet og står for rundens højeste MEP-score på 7,8. Den kom i hus via 10 mål på 12 forsøg, 2 assists og et enkelt blokeret skud. Det giver selvsagt en plads på Rundens Hold for den norske verdensstjerne, der blev kåret til månedens spiller i marts i Bambusa Kvindeligaen. 

Thilde Frandsen/VHK:

Lige knap 25 % af Viborg HK’s mål i sejren på 37-25 over KBH stod Frandsen for. Fra sin position som højre fløj blev det således til 9 mål på 13 forsøg i frit spil.  

Emma Lindqvist/HIH: 

Det var en tæt kamp, da Herning-Ikast Håndbold tog begge point med 29-27 over HHE. En af de udslagsgivende kræfter for hjemmeholdet var Lindqvist, der nettede 7 gange på 8 forsøg.  

x