Rundens Hold Slutspil #3 Kvindeligaen

23. april 2024

3. runde i slutspillet bød på et flot comeback af Odense Håndbold, der i egen hule fik vendt en pausestilling på 10-17 i Ikast Håndbolds favør til 28-27 sejr. Dermed har de orangeklædte fået luft i toppen med 3 point ned til både Ikast Håndbold og København Håndbold, der sejrede ude over VHK. I den anden slutspilspulje gjorde Team Esbjerg sig semifinaleklar med en sejr ude over NFH, der dog stadig ligger lunt i svinget til en semifinaleplads med 3 point ned til nummer 3 Silkeborg-Voel KFUM.

Rundens Hold (Slutspil 3. runde/Kvindeligaen)  

Althea Reinhardt/ODE: 

Reinhardt regerede i Odense-målet og stod med en redningsprocent på flotte 40. Inkluderet i de 40 procent var 2 redninger på 4 straffekast. Samlet MEP-score 4,56.

Emma Friis/IKA:

For anden runde i træk er Friis på Rundens Hold. Denne gang efter 6 træffere i åbent spil på lige så mange forsøg. En enkelt gang fik landsholdsfløjen også snuppet bolden. Samlet MEP-score 4,30.

Stine Jørgensen/KBH:

København Håndbold vandt med 7 mål ude over VHK – og 7 mål var netop, hvad Jørgensen scorede. 5 assists blev det også til fra venstre backens hånd. Samlet MEP-score 4,60.

Sara Hald/VHK: 

Hald havde sigtekornet rigtigt indstillet, da stregspilleren ikke missede på sine 5 skud mod mål. 2 straffekast sled hun sig også til. Samlet MEP-score 4,24.

Sarah Paulsen/SJE:

Som i forrige runde er Paulsen med på Rundens Hold. Og denne gang endda med den bedste præstation af alle målt på MEP-point. 12 mål, 5 assists og 2 tilkæmpede straffekast blev det flotte facit for playmakeren! Samlet MEP-score 6,84.   

Andrea Aagot Hansen/ODE:

For anden runde i træk er Hansen på Rundens Hold. Denne gang efter at fløjen formåede at blive delt topscorer for Odense med 7 scoringer. 2 assist og 2 ”stjålne bolde” blev det også til. Samlet MEP-score 4,85.

Maria Holm/SVK: 

Holm hamrede mod mål 8 gange, hvoraf 6 af skuddene strøg i kassen, hvilket gjorde hende til topscorer for SIL. 4 målgivende afleveringer og 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score 4,17.

 

x