Rundens Hold Slutspil #4/Bambusa Kvindeligaen

22. april 2022

Anna Kristensen/VHK: 2,67 MEP

Kristensen stod noteret for en redningsprocent på flotte 37 efter mødet med København, og det blev også til en enkelt assists for Viborg HK-keeperen, hvilket samlet kaster en plads på Rundens Hold af sig.  

Lærke Nolsøe/VHK: 5,51 MEP

For anden runde i træk er Nolsøe med på Rundens Hold efter en særdeles stærk indsats i Viborg HK’s storsejr på 25-39 ude over København. 9 mål blev det til for landsholdsspilleren, der også står for rundens højeste MEP-score på 5,51.

Kristine Breistøl/TES: 4,00 MEP

Breistøl viser fine slutspils-takter og er for anden runde i træk med på Rundens Hold efter 7 mål og en enkelt assist, da Team Esbjerg sikrede sig plads i semifinalerne med en sejr på 28-35 ude mod Silkeborg-Voel. 

Kaja Kamp Nielsen/TES: 4,85 MEP

Kamp spillede en fremragende kamp, da Team Esbjerg ikke havde de store problemer med at tage to point med sig hjem efter mødet med Silkeborg-Voel. 7 gange sendte landsholdsspilleren bolden mod mål og 6 strøg i kassen, mens det også blev til 2 assists.        

Laura Damgaard/HHE: 4,57 MEP

Damgaard var involveret i halvdelen af Horsens Håndbold Elites 22 mål i nederlaget hjemme mod HIH, der scorede 29 gange. 8 mål og 3 assists blev det således til for Damgaard, og det kaster en plads på Rundens Hold som playmaker af sig.  

Thilde Frandsen/VHK: 4,19 MEP

Der var mange Viborg HK-spillere, der tog del i målfesten, der lød på 39 træffere ude mod København, og en af dem var Frandsen, der fra sin position som højre fløj scorede 5 gange.       

Mathilde Rivas-Toft/VHK: 5,15 MEP

Viborg HK dominerer denne udgave af Rundens Hold, da Rivas-Toft fuldender den grønklædte kvartet efter 7 mål og 2 assists. 

x