Rundens Hold Slutspil #4 Kvindeligaen

25. april 2024

For anden runde i træk sejrede Odense med et enkelt mål. Denne gang gik det ud over VHK, og dermed gjorde odenseanerne sig klar til årets semifinaler. Det buldrende Team Esbjerg-tog fortsatte også i 4. runde i slutspillet, og det resulterede i en storsejr ude over Silkeborg på 27-43. På Frederiksberg var der nervepirrende opgør mellem København Håndbold og Ikast Håndbold, og det trak sidstnævnte sig bedst ud af, hvilket betyder, at holdet nu med 6 point sidder på 2. pladsen i slutspilspulje 2.

Rundens Hold (Slutspil 4. runde/Kvindeligaen)  

Anna Kristensen/TES: 

Det hører til sjældenhederne, at en målvogter præsterer bedst af alle i en runde målt på MEP-point. Men det er tilfældet med Kristensen, der stod med en redningsprocent på vilde 59 mod Silkeborg. 1 enkelt assist noteredes landsholdsspilleren sig også for. Samlet MEP-score 6,38.

Sara Ibranovic/SJE:

Ibranovic brændte flot igennem, da SJE snuppede en særdeles smal hjemmesejr over NFH. 6 mål blev det til, og det var nok til topscorerværdigheden for hjemmeholdet. 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score 4,64.

Kristine Breistøl/TES:

Med 6 mål blev Breistøl delt topscorer for Team Esbjerg i udesejren over Silkeborg. Målene faldt på lige så mange forsøg, mens venstrebacken også stod bag 3 assists og 1 blokeret skud. Samlet MEP-score 4,55.

Rikke Iversen/TES: 

Iversen leverede en solid kamp og bidrog med 4 træffere på 4 forsøg, samt 2 tilkæmpede straffekast og 2 blokerede skud. Samlet MEP-score 3,55.

Henny Reistad/TES:

Hele 43 mål scorede Team Esbjerg, og 12 af disse var Reistad direkte involveret i via 6 mål og 6 assists. 2 erobrede bolde og 1 tilkæmpet straffekast blev det også til for verdens bedste håndboldspiller. Samlet MEP-score 6,02.   

Pernille Johannsen/SJE:

Der var fart over Johannsen i hjemmekampen mod NFH. Ikke alene scorede højre fløjen 4 gange på 4 forsøg, det blev også til 3 ”stjålne bolde” og 1 enkelt assist undervejs. Samlet MEP-score 4,15.

Dione Housheer/ODE: 

Hollænderen hamrede 7 kasser ind og var også kvinden bag 5 assists. Dermed var højrebacken direkte involveret i næsten halvdelen af Odenses 25 mål ude mod VHK. Samlet MEP-score 4,07.

 

x