Rundens Hold Slutspil #5/Bambusa Kvindeligaen

3. maj 2022

Althea Reinhardt/OH:

Landsholds-målvogteren viste klassen, da de forsvarende mestre fra Odense Håndbold ikke havde de store problemer med at besejre København Håndbold med 30-24. 39 endte redningsprocenten på for Reinhardt mod sine gamle holdkammerater.  

Emma Friis/HIH:

Målene var temmelig jævnt fordelt mellem HIH-spillerne, men med 6 scoringer blev Friis lige akkurat topscorer for sit hold, der vandt med sikre 31-21 over SVK. Indsatsen sikrer Friis en plads på Rundens Hold, mens Herning-Ikast Håndbold med sejren også sikrede sig plads i semifinalerne. 

Kristina Jørgensen/VHK:

Rundens i særklasse højeste MEP-score stod Jørgensen for, da landsholdsstjernen var direkte involveret i 17 af Viborg HK’s 28 mål. Det blev således til 12 mål og 5 assist for Jørgensen i sejren over NFH, og de sikrede de grønklædte en plads i årets semifinaler.  

Rikke Iversen/HIH:

Det var ganske sikkert, det Rikke Iversen foretog sig, de gange stregspilleren skød mod mål. 4 forsøg gav således 4 mål, og det kaster en plads som bedste stregspiller i runden af sig.         

Mia Svele/NFH:

Selvom semifinaledrømmen forduftede efter nederlaget til VHK, er der lidt personlig oprejsning med udtagelsen til Rundens Hold til Svele, der scorede 9 mål for falstringerne.   

Thilde Frandsen/VHK:

Som tilfældet var i forrige runde, er Frandsen igen med på Rundens Hold, da højre fløjen spillede en fin kamp for Viborg, hvor hun scorede 4 gange, lavede 1 enkelt assist og tilkæmpede sig et straffekast.        

Julie Jensen/SVK:

8 mål og 2 assists kom der fra Jensens hånd i Silkeborg-Voels nederlag ude mod HIH. Med 1 tilkæmpet straffekast, var højre backen faktisk direkte involveret i mere end halvdelen af sit holds mål, da totalen endte på 21 scoringer.

x