Rundens Hold Slutspil #6/Bambusa Kvindeligaen

10. maj 2022

Althea Reinhardt/OH:

I aften spiller Reinhardt og resten af holdkammeraterne fra Odense Håndbold semifinale mod HIH, og landsholdsmålvogteren er i storform, da hun for anden runde i træk er på Rundens Hold, efter 17 redninger på 33 forsøg svarende til en redningsprocent på 52 i sejren over VHK på 30-21,  

Ann Grete Nørgaard/SVK:

I sin allersidste kamp på topplan blev Nørgaard topscorer for Silkeborg-Voel i klubbens sejr på 31-25 over HHE. 8 mål blev det til for den karismatiske fløj, der dermed stopper på toppen med en udtagelse til Rundens Hold. Vi siger tak for alle oplevelserne Ann Grete!

Kristina Jørgensen/VHK:

Hun blev kåret til månedens spiller i april i Bambusa Kvindeligaen, og nu er Jørgensen for anden gang i træk på Rundens Hold, da venstre backen scorede 9 gange og leverede 3 assists i VHK-nederlaget ude mod Odense.  

Vilde Ingstad Mortensen/TES:

Imponerende 9 mål på 10 forsøg blev det til for Mortensen, da Team Esbjerg besejrede HIH med 32-27 i den sidste kamp i slutspils puljen inden semifinaleserien mod VHK, der sættes i gang i morgen.        

Mia Svele/NFH:

For anden runde i streg er Svele på Rundens Hold, og denne gang endda med den allerhøjeste MEP-score af alle på 6,41. Den flotte score kom i hus via 10 mål 11 forsøg (heraf 6 straffescoringer på ligeså mange mulige) i 36-31 sejren over KBH.  

Ayaka Ikehara/OH:

Højre fløjen er i fin form inden semifinalekampene mod HIH, da Ikehara nettede 5 gange på 6 forsøg mens det også blev til 2 assists i 30-21 sejren over VHK.     

Helene Kindberg/SVK:

7 mål og 2 assists kom der fra Kindbergs hånd i Silkeborg-Voels 31-25 sejr hjemme over HHE, og det rækker til en plads på Rundens Hold som højre back.

 

x