Stærk tilskuerfremgang for HTH Ligaen

17. januar 2020

I december blev det meldt ud, at ledelserne i de 14 ligaklubber i HTH Ligaen gennem de seneste måneder har øget det strategiske samarbejde sammen med Divisionsforeningen Håndbold. Blandt andet med henblik på at øge tilskuerantallet i hallerne, og den mission må siges at have fået et godt afsæt, da tilskuertallet i efterårets grundspilskampe steg fra 973 til 1.043, hvilket svarer til over 7 procents stigning i forhold til året inden.

I går mødtes klub-ledere, spillere, trænere, sponsorer, fans, repræsentanter fra DHF og Divisionsforeningen atter engang. Direktør for sidstnævnte, Thomas Christensen, udtaler:

-Vi havde endnu et godt og konstruktivt møde i går, og det er dejlige tal at læse, at der er fremgang i antallet af tilskuere. Klubberne har generelt lagt en stor indsats for dagen for at drøfte større fællesskab klubberne imellem, fælles branding, brug af data, udveksling af idéer, både kommercielt og omkring kampafvikling, herunder at få flere tilskuere i hallerne. Arbejdet fortsætter i de kommende måneder, og der er områder, hvor det allerede vil udmønte sig i konkrete tiltag inden sommeren, siger Thomas Christensen.

x