HSM Industri Super Cup: To hold - ét trofæ

23. august 2018

På søndag er årets første trofæ på spil, når den traditionsrige HSM Industri Super Cup spilles i Fælledhallen i Skanderborg. Opgøret står mellem pokalvinderne fra Team Esbjerg og de danske mestre fra København Håndbold, og begge hold går benhårdt efter titlen og det perfekte afsæt til sæsonen.

Cheftræner Claus Mogensen, København Håndbold siger:

-Jeg forventer en kamp, hvor vi bliver presset til det maksimale. Vi spillede mod dem 5 gange i forrige sæson og tabte de 3, så det er en hård modstander. Nu er det én kamp og ét trofæ, vi skal spille om, og der er ikke andet end, at vi går 100 % efter at vinde den. Jeg håber og tror, at det bliver en intens og seværdig kamp mellem to hold, der gerne vil vinde, så vi glæder os meget til kampen. Vi møder dem igen allerede tre dage efter, så det ville være fantastisk med en sejr og en titel, som vi så forhåbentlig også kan bruge positivt i ligakampen.

I den modsatte lejr siger cheftræner Jesper Jensen:

-Vi går 100 % ind for at vinde. Det er en lidt speciel kamp, da vi blot tre dage efter skal møde København i ligaen. Super Cup er den mindste titel, man kan spille med om, men det er en titel, og dem vil vi meget gerne have masser af i klubben. Vi har et hold med masser af nye spillere, og der kan være lidt større udsving her i starten af sæsonen for os end eksempelvis for København, der har skiftet mindre ud. Men jeg synes, at vi før har vist, at vi har et godt tag på dem, så forhåbentligt kan vi gentage finalesejren fra Final4 på søndag.

Kampen mellem de to hold er en del af et dobbeltarrangement, der også tæller herre-opgøret mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold.

Det samlede program og billetinformation er:

Kampe:

Kl. 18:15 Team Esbjerg vs København Håndbold

Kl. 20:15 TTH Holstebro vs Skjern Håndbold

Billetinformation:

150 kr. almindelige voksenbillet (gælder begge kampe)

75 kr. pensionist/børn u. 18 (gælder begge kamp)

175 kr. for billetpakke med begge håndboldkampe og tilhørende spisning (gryderet).

Billetter kan købes her: https://skanderborghaandbold.safeticket.dk.

x