8 hold – men kun 4 pladser

23. oktober 2016

I denne uge går det løs med kvartfinaleserien i Santander Cup for herrerne. Fire kampe fra mandag til torsdag afgør, hvem der skal deltage i Santander Final4 til februar.

 

Uendeligt meget er dermed på spil, når i første omgang Nordsjælland Håndbold hjemme i Helsinge hallen tager imod Skjern Håndbold mandag aften kl. 19.30. Hjemmeholdet er eneste tilbageværende hold, der ikke til dagligt tørner ud i 888ligaen.

 

Til nordsjællændernes hjemmeside siger chef træner Ian Marko Fog:

 

-Mod Skjern venter der os en vanvittig spændende udfordring. Det er rigtig godt hold, som er blevet væsentlig forstærket i bredden, med bla. vores egen spiller Cornelius, og på trænerbænken har de tilført en stor kapacitet i Henrik Kronborg. Jeg skal være ærlig og sige, det er ikke nogen drømmelodtrækning. Skjern har slået KIF Kolding København på udebane og ligger i toppen af ligaen. De spiller i denne sæson ikke europæisk, hvilket betyder der er fuld fokus på pokalturneringen.

 

-Vi spillede en fantastisk kamp mod Tvis Holstebro i forrige runde, en kamp hvor spillet gik op i en højere enhed. Min vurdering er, der skal mere til mod Skjern. Altså vi skal ramme toppen i tæt på 60 min. Det er opgaven der skal løses, hvis det skal lykkes os at komme blandt de 4 bedste hold i Danmark, i den prestigefyldte Final4.

 

-Vi har brug for et kogende inferno, en hal som puster en tornado i ryggen på spillerne, også når tingene ikke går vores vej. Vi er blot en kamp fra det sjove selskab. Foran står et mægtigt bjerg i form af Skjern. Om vi når toppen, ved vi først efter 60 min, men vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at kæmpe os der op.

 

Alle fire kampe vises på TV 2 Sport, hvis du ikke er på lægterne.

 

Programmet er:

 

Mandag 24/10 kl. 19.30: Nordsjælland håndbold – Skjern Håndbold

Tirsdag 25/10 kl. 18.30: Aalborg Håndbold – GOG Håndbold

Onsdag 26/10 kl. 20.30: SønderjyskE Herrer – Bjerringbro-Silkeborg

Torsdag 27/10 kl. 20.30:  Ribe-Esbjerg HH – KIF Kolding København

x