Aalborg bliver vært for herrernes Santander Final4 - opdateret med semifinalekampene

3. november 2016

OBS - opdateret kl. 19.04 - Der blev til aften på live på TV 2 Sport, trukket lod til de to semifinaler i Santander Final4, der bliver spillet lørdag d. 4. februar 2017. Lodtrækningen magede det således at Bjerringbro-Silkeborg møder KIF Kolding København i den første semifinale, mens semifinale nummer to står mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.  

 

Aalborg bliver vært for herrernes Santander Final4

 

Santander Final4 vender tilbage til Aalborg og Gigantium, hvor finalestævnet senest blev afholdt for to år siden. De fire deltagere, der skal dyste om trofæet i weekenden d. 4. og 5. februar 2017, er som bekendt KIF Kolding København, Skjern Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg samt Aalborg Håndbold.

 

Om valget af Aalborg som værtsby siger direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen:

 

-Vi havde flere gode kandidater i spil, der hver især ville kunne levere et godt finalestævne, men valget faldt denne gang på Aalborg. Vi har rigtig gode erfaringer med at afholde store events i Gigantium, der således tidligere har lagt gulv til Final4 to gange samt Super Cup.  Aalborg kommune og Aalborg Håndbold har også vist stor interesse i at huse arrangementet, og vi er meget glade for, at vi kunne nå til enighed om rammerne, siger Thomas Christensen, der også peger på turneringens hovedsponsor, Santander Consumer Bank, som en aktiv og vigtig samarbejdspartner i at stable et fantastisk Final4 på benene til februar.

 

Administrerende direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig ligeledes til at huse kæmpebegivenheden igen.

 

-Vi er meget stolte af, at vi igen er blevet valgt som medarrangør af Santander Final4. Vi har tårnhøje forventninger til, at det bliver en af de bedste håndbold-events i Danmark i 2017, og vi håber på at kunne få udsolgt. Rent håndboldmæssigt er det fire af de ”tunge drenge”, der deltager og opgørene er som regel tætte med masser af dramatik. Det bliver stort på alle måder, siger Jan Larsen.

 

Santander Final4 spilles den 4. og 5. februar 2017 i Gigantium, Aalborg:

 

Lørdag d. 4. februar, semifinale 1

Lørdag d. 4. februar, semifinale 2

Søndag d. 5. februar, bronzekamp samt finale

 

Billetsalget forventes igangsat i næste uge - Følg med på Tophaandbold.dk.

x