Aalborg Håndbold fik revanche og tordner i finalen

26. marts 2022

Uden at være bagud en eneste gang i kampen sikrede Aalborg Håndbold sig i temmelig sikker stil finalepladsen i Santander Final4 med en sejr på 25-34 over Mors-Thy Håndbold.

Dermed blev det ikke til et titelforsvar til holdet fra Bette Balkan, der ellers fulgte pænt med i starten af kampen. Foran kunne de blå-blusede dog ikke komme, og som halvlegen skred frem, satte Stefan Madsens tropper sig tungere og tungere på opgøret med pausestillingen 12-17 til følge.

Fra anden omgangs start fortsatte aalborgenserne revanche-togtet, hvor Nikolai Læsø trak et stort læs og blandt andet leverede to blændende gode assists til fløjsspiller Barthold.

Selvsamme Barthold spillede faktisk så godt i kampen, at han blev kåret til Best Player efter at det samlet blev til 9 mål heraf 5 på straffekast.

Det hele endte med en 9-måls-sejr 25-34 - stort tillykke til Aalborg Håndbold med avancementet til finalen.