Aalborg Håndbold klar til finalen efter endnu et drama!

17. februar 2024

Sikken en eftermiddag i Boxen! Pokaldrama for alle pengene da også dagens anden semifinale mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg måtte ud i forlænget spilletid for at finde en vinder. Og det endte altså med at blive Aalborg Håndbold, der trak det længste strå med en 31-28 sejr.

De første 30 minutter var en målfattig affære. Især stjernekeeper, Landin, var en stor mundfuld for BSH’erne der kun formåede at nette 8 gange. Omvendt havde aalborgenserne heller ikke gang i det helt store flydende angrebsspil og 4 af holdets 12 scoringer faldt da også på straffekast sikkert eksekveret af Mikkel Hansen.

Fra anden halvlegs start kom BSH bedre med i kampen, og efter 39 minutter spillet var Lauge og Co. kun bagud med en enkelt mål (13-14). Det tætte parløb fortsatte kampen ud, og da Peter Balling i sidste sekund fik nettet til at blafre endte det med remis 24-24.

I de 2 x 5 minutters forlængede spilletid var det faktisk også særdeles tæt, og vi skulle helt hen til 30 sekunder før tid, førend Aalborg Håndbold kunne ånde en smule lettet op, da Thomas Arnoldsen brød igennem, og gav de rødblusede en 2-målsføring.

Kampens topscorer blev Mikkel Hansen, der scorede 13 gange. Ganske iøjefaldende blev 11 af legendens mål sat ind på straffekast på lige så mange forsøg. Så kan man tale om træfsikkerhed. Best Player i kampen blev Niklas Landin.

Nu venter de forsvarende mestre fra GOG i finalen i morgen for Aalborg Håndbold. Og det er samtidig en gentagelse af finalen fra for to år siden, hvor Stefan Madsens tropper vandt med 30-27.