Ægteskabet mellem Santander Consumer Bank og pokalturneringen fortsætter

29. august 2017

Ægteskabet mellem Santander Consumer Bank og pokalturneringen fortsætter

Det er det perfekte match. Santander Consumer Bank og den traditionsrige danske pokalturnering i håndbold. Så perfekt at aftalen nu er forlænget med yderligere tre år, hvilket betyder, at turneringen vil fortsætte med at hedde Santander Cup frem til 2021.

Forlængelsen glæder Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen:

-Det er ingen hemmelighed, at vi har været meget glade for at have haft Santander Consumer Bank som hovedsponsor for pokalturneringen siden 2015. Med et år tilbage af den nuværende aftale er vi selvsagt meget tilfredse med, at vi allerede nu kan melde ud, at aftalen er forlænget med yderligere tre år, så den nu gælder frem til 2021. Fra start af har vores samarbejde været præget af gensidig respekt, entusiasme og en høj grad af aktivering, og vi glæder os til at fortsætte dette i årene frem. Flagskibet Final4 - både for damer og herrer - har også flyttet sig fra år til år, og den positive udvikling kan vi i høj grad takke Santander Consumer Bank for.

Også Bo Jakobsen, administrerende direktør i Santander Consumer Bank, glæder sig over udvidelsen af samarbejdet med Divisionsforeningen om Santander Cup for både damer og herrer:

-Når vi ser tilbage på tiden, der er gået, siden vi startede samarbejdet i 2015, ser vi tilbage med en stor portion stolthed og tilfredshed. Vi har den grundholdning, at et sponsorat skal være et aktivt sponsorat. Det vil sige, at vi kan være med til at udvikle dét, vi måtte sponsorere. I den forbindelse har samarbejdet med Divisionsforeningen være helt fantastisk. Igennem dette samarbejde var vi med til at udvikle finalestævnet – Santander Final4 – så det for første gang i 2016, også blev gennemført for damerne. Og når vi gerne vil være med til at gøre både Santander Cup og finalestævnerne endnu større, læner det sig godt op af vores slogan ”nogle idéer er værd at føre ud i livet”, siger Bo Jakobsen og fortsætter:

-Det ubetingede teamwork samt den store glæde, begejstring og entusiasme, der generelt er for håndbolden i Danmark, er et perfekt match med den måde, vi selv driver forretning på – med stort kundefokus for øje. Santander Cup for både damer og herrer vil være med til at forstærke kendskabet til Santander Consumer Bank endnu mere, og er på den måde en perfekt samarbejdspartner for os – både kommunikativt og forretningsmæssigt. For det er nu engang bedst at gøre forretning i et marked, hvor du er kendt, afslutter Bo Jakobsen, som samtidig sender en stor hilsen til klubberne, fans og ikke mindst de mange frivillige rundt omkring i klubberne for det store arbejde, der er med til at gøre det endnu mere spændende at være hovedsponsor for Santander Cup.

Kvartfinalerne for damerne fundet

Til aften blev der endvidere trukket lod til kvartfinalerunden i Santander Cup for damerne (herrernes lodtrækning foretages kl. 22.00 tirsdag aften).

Damer:

København Håndbold A/S - Randers HK

Aarhus United / Odense Håndbold - Viborg HK

Team Esbjerg - Nykøbing F. Håndboldklub - NFH

Silkeborg-Voel KFUM - FCM Håndbold

Kampene skal være afviklet senest 25. oktober.

x