Billetsalget til kvindernes Santander Final4 er netop sat i gang

1. februar 2023

Om præcis to måneder går det løs med Kvindernes Santander Final4 i JYSK Arena i Silkeborg, hvor Odense Håndbold, Team Esbjerg, Nykøbing Falster Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM krydser klinger om årets pokaltrofæ.

Billetsalget til sæsonens største håndboldfestweekend er netop sat i gang, og der forventes fuld smæk på tribunerne i JYSK Arena, der senest dannede rammen om Santander Final4 tilbage i 2017, hvor Team Esbjerg løb med pokalen. Det gjorde vestjyderne også i forrige sæson, og de forsvarende mestre skal i deres semifinale op mod Nykøbing Falster Håndbold, der også har gode pokalminder, da holdet vandt i 2018.

I den anden semifinale mødes Odense Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM. Fynboerne har været i finalen de seneste 4 sæsoner, hvor det blev til sejr i 2020. For Silkeborg-Voel KFUM vil en pokaltitel være den første af sin slags for klubben, men måske at ”hjemmebanefordelen” kan give de ekstra procent denne gang.

Udover tophåndbold fra allerøverste hylde, vil finaleweekenden være spækket med underholdning, konkurrencer, fed musik, god mad og meget mere.