Billetsalget til kvindernes Santander Final4 er sat i gang

12. november 2023

Den 29.-30. december går det løs med Kvindernes Santander Final4 i Blue Water Dokken i Esbjerg, hvor Odense Håndbold, Team Esbjerg, Nykøbing Falster Håndbold og Viborg HK dyster om årets pokaltrofæ.

Billetsalget til sæsonens største håndboldfest er netop sat i gang, og der forventes fulde huse i Esbjerg, der senest var værtsby for Santander Final4 tilbage i 2022, hvor Team Esbjerg løb med pokalen. Det gjorde vestjyderne også i forrige gang i JYSK Arena sæson, og de dobbelte forsvarende mestre skal i deres semifinale op mod Odense Håndbold, der også har gode pokalminder, da holdet har været i finalen de seneste fem gange, hvor det blev til sejr i 2020.

I den anden semifinale mødes Nykøbing Falster Håndbold og Viborg HK. Holdet fra Sydhavsøerne har også smagt pokalsejrens sødme, da de gulblusede vandt i 2018. Viborg HK har ikke løftet trofæet i Santander Final4 regi, men har tidligere vundet pokalfinalen, som de senest var i tilbage i 2015, hvilket var året inden, at det første Santander Final4 for kvinder blev afviklet.

Udover tophåndbold fra allerøverste hylde, vil finalestævnet være spækket med underholdning, konkurrencer, fed musik og meget mere.

Køb billet her

Billetsalget – bemærk Early Bird rabat frem til den 21. november på 100 kr. på siddepladserne.

Billetpriserne (uden rabat) er:

Event billetter (begge dage – fire kampe):

Langside kr. 495 + gebyr

Bag mål og hjørner kr. 395 + gebyr

Ståpladser kr. 245 + gebyr

Program

Fredag d. 29. december

13.30: Nykøbing Falster Håndbold – Viborg HK
16.00: Team Esbjerg - Odense Håndbold

Lørdag d. 30. december

13.30: 3.-4. plads kamp
16.00: Finale

x