Billetsalget til Santander Final4 eksploderer – salg i klubsektioner åbner fredag

21. december 2023

Fire fantastiske kvartfinaler i Santander Cup er færdigspillet, og som resultat heraf kan fans af GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub gå på juleferie velvidende at deres favorithold, skal deltage i årets største håndboldfest, der løber af stablen i Jyske Bank Boxen d. 17.-18. februar.

Billetsalget har været i gang nogle måneder, og tusindvis har allerede sikret sig billet til super-eventen, der nåede nye højder sidste gang, hvor GOG løb med trofæet i den jyske håndboldkatedral. Det har fynboerne mulighed for at gøre igen, men de får med garanti kamp til stregen både på banen og på lægterne, hvortil der fredag åbnes op for salg i de fire klubbers respektive sektioner.

Umiddelbart efter kampen mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, blev der trukket lod til semifinale-konstellationerne, og den magede det således, at de forsvarende mestre fra GOG skal op mod Santander Final4 debutanterne fra Fredericia Håndboldklub, mens Bjerringbro-Silkeborg mødes med Aalborg Håndbold i den anden semifinale. Kampene spilles lørdag d. 17. februar, mens der er 3.-4. plads kamp og finale søndag d. 18. februar.

Årets Santander Final4 bliver 10. gang med Santander som hovedsponsor, og der venter således en spektakulær 10 års jubilæumsudgave, der udover fire hæsblæsende topkampe, byder på et sandt overflødighedshorn af underholdning, konkurrencer, visuelle indtryk, god mad og ikke mindst et forrygende musikalsk finaleshow.

Pssst: Med få dage til juleaften kunne billetter måske være en oplagt last-minute løsning for dig, der er på julegave med en håndboldelsker :-)

Billetter kan købes her

x