Billetsalget til Santander Final4 er nu startet

23. november 2017

Billetsalget til Santander Final4 er nu startet

Den 3.-4. februar går det løs med herrernes Santander Final4 i Gråkjær Arena Holstebro. Her skal GOG Håndbold, Aalborg Håndbold, Ribe-Esbjerg HH samt TTH Holstebro kæmpe om det eftertragtede trofæ, og billetterne er netop sat til salg lige her.

Santander Final4 har udviklet sig til en kæmpe håndboldfest, og det er første gang, at Holstebro skal være værtsby for den attraktive håndboldweekend. TTH Holstebro, Holstebro kommune og Gråkjær Arena Holstebro har dermed indgået et værts-samarbejde for at Final4 helt speciel for alle deltagere.

TTH Holstebro direktør, John Mikkelsen, ser frem til den store begivenhed:

-Vi er i Holstebro meget stolte over at skulle være vært for den store Final4 håndboldfest i Gråkjær Arena. Vi ser frem til at skabe en håndboldoplevelse for hele familien og sammen med vores samarbejdspartnere, gør vi os klar til at vise Gråkjær Arena frem fra dens bedste side.

Der bliver stadig arbejdet på ideer og praktiske ting for Santander Final4 stævnet, og her kommer nogle af de ting, der allerede er sat i støbeskeen til weekenden den 3.-4. februar:

·         Final4 WARM-UP fest, foran Gråkjær Arena Holstebro både lørdag og søndag, hvor der vil være ét stort telt med underholdning, interviews, mad, musik mm.

·         Klub shops, hvor der kan købes merchandise fra de fire Final4 finalister.

·         Santander Consumer Bank events med tilhørende merchandise.

·         Final4 Aftermatch-interviews hver dag.

Bemærk at der sælges 3250 siddepladser til begge dage, og der forventes stor rift om billetterne.

x