Burgaard: Vi går efter pokal-hattricket

22. december 2016

Om en uge går det løs med Santander Final4 i Jysk Arena i Silkeborg. FCM Håndbold jagter klubbens tredje pokaltitel på stribe og troen på at hattricket kan fuldføres, er stor hos en af klubbens bærende spillere, Louise Burgaard.

-Det bliver virkelig spændende at deltage i Final4 for første gang herhjemme. Det er ikke noget, vi er vant til, men det bliver helt sikkert en fed oplevelse for både os og publikum. Det stiller store krav til, at man formår, at ”lukke” den kamp af, man lige har spillet, og så restituere inden det går løs igen dagen efter. Vi håber og tror selvfølgelig på, at det bliver med en finalekamp i sigte, at vi går i seng torsdag aften, siger Burgaard.

I 2015 skiftede nu 24-årige Burgaard til FCM fra Viborg HK, og den hårdtskydende højre back ser frem til mødet med sin gamle klub og de mange grønblusede fans.

-Det er altid specielt at møde sin gamle klub, selvom der ikke er så mange af de samme spillere tilbage som dengang. De kommer garanteret med en masse af deres fans, og de har jo for vane at lave fed stemning. Det har vores fans i FCM også, og jeg håber, at rigtig mange vil komme og støtte os under de to intense dage og være med til at gøre hallen mere sort end grøn. Så lover jeg, at vi vil gøre alt for at kvittere med, i første omgang, en finaleplads, og så er der ingen som helst tvivl om, at vi derefter også går efter pokalhattricket, slutter Burgaard.

 Spilleprogrammet er:

29.12.2016, kl. 18.00: TTH Holstebro – Randers HK

29.12.2016, kl. 20.00: FCM Håndbold – Viborg HK

30.12. 2016, kl. 14.00: Placeringskamp 3.-4. plads

30.12.2016, kl. 16.00: Finalekamp

Der er stadig billetter til Santander Final4 – de kan købes ved at klikke her.

x