De fire Santander Final4 deltagere er fundet – fuld fart på billetsalget

18. december 2019

Her til aften blev de to sidste kvartfinaler i herrernes Santander Cup afviklet, og dermed blev holdene, der skal duellere i Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 14. + 15. marts fundet.

De fire deltagerhold der skal kæmpe om pokal, prestige og penge er: GOG, TTH Holstebro, Skanderborg Håndbold samt Bjerringbro-Silkeborg.

Lodtrækningen til semifinalerne bliver foretaget på lørdag cirka kl. 17.40 i forbindelse med TV 2’s livedækning af kampen mellem TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg i Primo Tours Ligaen.

Kæmpe fest venter i Herning

Det er anden gang, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om Santander Final4, og sidste år var mere end 10.000 tilskuere weekenden over med til at skabe en gigantisk håndboldfest.

Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig kæmpe stor, især i takt med at de fire deltagerhold er fundet. Fans af de fire klubber kan i øvrigt købe sig adgang til deres egen klub-sektion på lægterne fra torsdag d. 19. december kl. 12.00 (partout-billetter). Såfremt der stadig er billetter tilbage til de fire respektive fansektioner vil der den 27. januar blive åbnet op for dagsbilletsalg hertil. 

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Det overordnede billetsalg til super-eventen er i gang her: https://tophaandbold.dk/final4/herrer


Billetpriser:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

 

Såfremt der stadig er ledige billetter tilbage d. 27. januar vil et dagsbilletsalg blive startet. Her vil priserne være:

Dagsbillet:

A+ dagsbilletter koster 450,- + gebyr 

A dagsbilletter koster 350,- + gebyr

B dagsbilletter koster 250,- + gebyr


Santander Final4 i Jyske Bank Boxen:

Semifinale 1 lørdag d. 14. marts kl. 13.30: xx - xx

Semifinale 2 lørdag d. 14. marts kl. 16.00: xx - xx

Søndag d. 15. marts

Kamp om 3.-4. plads: Kl. 13.30

Finale: Kl. 16.00

x