Efter kæmpe drama: GOG i finalen!

17. februar 2024

Hold nu fast for en start på Santander Final4. GOG og BSH leverede al det drama håndbold-hjerter kan begære i dagens første semifinale.

30-30 endte det i ordinær spilletid i en spilkogende Jyske Bank Boxen, hvor ikke alene de to hold gav hinanden kamp til stregen, mens også på lægterne, hvor de henholdsvis rød-og gul klædte fans leverede fan-energi i verdensklasse.

Hold da op, man var forpustet helt op på pressepladserne. Og det var de også på banen i de første 5 minutter af den forlængede spilletid, hvor der kun blev scoret 1 mål i GOG’s favør.

Det blev sat ind af Emil Madsen, og det var ikke overraskende, da den flamboyante højreback havde scoret hele 16 mål i ordinær spilletid, og nåh ja også leveret 5 assists.

Det blev til 2 mål mere i de sidste fem minutter af Madsen, og dermed cementerede han sin afgørende rolle i GOG-avancementet.

34-31 endte det hele, og dermed har de gul-blusede mulighed for at forsvare pokaltrofæet i morgen, hvor modstanderen enten bliver BSH eller Aalborg Håndbold.

9.000 tilskuere overværede dramaet i Boxen – endnu flere ventes til finaledagen i morgen.

x