Esbjerg bliver vært for kvindernes Santander Final4

7. oktober 2021

Santander Final4 for kvinder skal for anden gang i historien en tur til Esbjerg. Den stort opsatte finaleweekend finder sted d. 26.-27. februar og har deltagelse af Team Esbjerg, København Håndbold, Herning-Ikast Håndbold og Odense Håndbold.

Om valget af Esbjerg som værtsby siger direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen.

-For fjerde år i træk fortsætter vi succesen med at placere kvindernes Santander Final4 hos en af deltagerklubberne. Valget er – trods flere rigtige gode bud - denne gang faldet på Team Esbjerg, der også var værtsklub tilbage i 2018. Ved den lejlighed viste Blue Water Dokken sig at være en fantastisk ramme for afviklingen af Santander Final4, og vi glæder os enormt meget til at komme tilbage til Esbjerg og skabe endnu en kæmpe håndboldfest sammen med naturligvis Team Esbjerg, men også med kommunen, de øvrige tre deltagerklubber samt vores mangeårige hovedsponsor Santander Consumer Bank, siger Thomas Christensen.

Hos Team Esbjerg ser direktør Hans Christian Warrer frem til at huse kæmpe-eventen igen.

-Vi synes, at vi stod stærkt i forhold til at få værtsskabet, da vi havde en fantastisk fest af et Final4 lige op til nytår i 2018, og vi fortsat er den kvindelige håndboldklub med det højeste tilskuergennemsnit. Men jeg er alligevel stolt af, at Divisionsforeningen har bekræftet valget af Team Esbjerg som vært, siger Hans Christian Warrer og fortsætter:

-Evnen til at være med til at skabe en god event, noget nær fyldt hal, har været et væsentligt argument for at tildele os værtsskabet, og vi vil gøre alt for at skabe en ny fest i Blue Water Dokken.

Lodtrækningen til semifinale-konstellationerne fandt sted i slutningen af september og faldt sådan ud, at lørdagen byder på kampe mellem Odense Håndbold mod København Håndbold samt Team Esbjerg mod Herning-Ikast Håndbold. Vinderne af de to kampe spiller finale om søndagen, mens der også er kamp om 3.-4. pladsen.

Af de fire hold, har tre allerede prøvet at løfte pokaltrofæet i Santander Final4. Odense Håndbold er således forsvarende mestre, mens Herning-Ikast Håndbold og Team Esbjerg vandt i henholdsvis 2019 og 2017.

Billetter

Billetsalget sættes i gang fredag kl. 10.00 på tophåndbold.dk, hvor der frem til d. 18. oktober vil være Early bird-rabat at opnå.


Early bird-priserne:

Siddepladser

Eventbillet langside kat. A: kr. 395,- + gebyr

Eventbillet bag mål + øvre kat. B: kr. 295,- + gebyr

Gebyr er kr. 20,-

(Ingen ståpladser til salg i Early bird perioden)

x