Et Final4 er noget ganske særligt

27. december 2017

Det går løs d. 29.-30 december når vi for femte år i træk skal finde årets pokalvinder i Jysk Arena i Silkeborg. Mens de tre første gange var ”rene” pokalfinaler, havde vi sidste år den store glæde, at finde vinderen via det første Final4-stævne nogensinde på dame-siden. Det var en stor succes, og vi er enormt glade for at vi år - og forhåbentligt mange år frem – kan afholde Final4 igen og igen.

Et Final4 er nemlig noget ganske særligt. Det er en to-dages håndboldfest, der naturligvis kulminerer, med at vi skal finde årets pokalvinder. Men det er også så meget andet. Forventningen op til, festen før kampene med spisning, musik, konkurrencer og underholdning, den fortættede stemning, når det går løs på banen, rivaliseringen mellem holdenes fans. For blot at tage nogle stykker.

FCM Håndbold er eneste genganger fra sidste år. Så det betyder, at vi skal byde velkommen til tre nye hold i Final4 regi: København Håndbold, Team Esbjerg og Aarhus United. Hvem der i sidste ende står med trofæet og præmiechecken på 175.000,- samt en billet til næste sæsons EHF Cup, tør jeg ikke spå om, men jeg er sikker på, at vi kan vi se frem til fire hæsblæsende kampe, der starter med fredagens to semifinaleopgør mellem Aarhus United – København Håndbold og Team Esbjerg – FCM Håndbold. I pokalregi er det i øvrigt kun midtjyderne, der tidligere har løftet trofæet, hvilket de har gjort 7 gange siden 1991.

Med et par behagelige døgns afstand til både juledagene samt nytårsfestivitassen er Final4 en oplagt ”getaway”, og det er stadig muligt at købe billetter her.

x