Før Santander Final4 semifinalebrag: Jørgensen vs. Bonde

12. februar 2023

På lørdag står den på semifinalekamp mellem Skjern Håndbold og Ribe-Esbjerg under dette års Santander Final i Jyske Bank Boxen.

For Skjern Håndbold kommer målvogter Christoffer Bonde vanen tro til at spille en stor rolle, og han tror på sejr over Ribe-Esbjerg HH:

-Ligesom Ribe nok er glade for at have trukket os, så er vi også glade for at have trukket dem. Så jeg tænker, at det bliver en rigtig god semifinale, hvor der kommer fuld fart på. Da vi spillede mod dem i Skjern, vandt vi godt nok, men de pressede os til det sidste, og vi skal derfor være helt skarpe på at afslutte vores angreb ordentligt, for de har en rigtig god kontrafase. Men hvis vi rammer vores niveau, så slår vi også Ribe og kommer i finalen. Det er også en af grundstenene i klubben at vinde trofæer, så hele selvforståelsen er, at vi tager til Boxen for at vinde.  

Fra Ribe-Esbjerg HH anfører Mathias Jørgensen lyder det:

Vi mødte dem i starten af februar, og de erfaringer vil vi bruge til at forberede os på dem. Vi ved også, at det er noget andet at spille mod Skjern, når det gælder en semifinalekamp til Final4. Der er ikke noget, der er afgjort før sidste fløjt, og alt kan ske i de her pokalkampe. Det er den korteste vej til en titel, og det betyder, at vi kommer til at efterlade alt på banen, og at vi kommer til at spille ud fra devisen om, at vi har alt at vinde og intet at tabe. Vi har været gode til at lave de her kæmpe energiudladninger i sæsonen, og det skal vi i første omgang gøre mod Skjern og forhåbentlig også i en finale søndag.

Læs mere og køb billet til årets største håndboldfest her

x