Fynsk fantomkamp: GOG klar til finalen

26. marts 2022

GOG leverede en pragtpræstation og er efter en storsejr på 26-35 over BSH klar til finalemødet i morgen med Aalborg Håndbold. Fra første fløjt var de gulklædte et eller måske endda to skridt foran og anført af en blandt andet veloplagt Simon Pytlick, kom holdet foran 1-7 med under 7 minutter spillet.

Mens det har været særdeles tæt de to mandskaber i mellem i liga-regi, var det som om, at BSH slet ikke var klar på de løbestærke GOG’ere, der også blev hjulpet godt på vej af en stærk spillende Hallgrimsson i målet. Halvlegen igennem var der fynsk dominans og med 27 minutter spillet var der dømt boogie-woogie tid for et par hundrede GOG-fans, der festede og dansede bag målet, som var sejren allerede i hus.

Det var den nærmest også, for ved pausen var stillingen 11-19 i de gules favør, og den føring formåede BSH aldrig at gøre mindre i anden halvleg, hvor GOG’erne til sidst lod en del af reserverne få spilletid.

Det hele endte 26-35 og hos sejrsherrerne var Pytlick fremtrædende med 6 mål og 7 assists, mens topscorer med 7 mål blev Oscar Bergendahl.

Ingen af de to løb dog med Santander Best Player æren, der derimod tilfaldt målvogter Viktor Hallgrimsson, der stod med en redningsprocent på lige knap 39.

Stort tillykke til GOG med finalepladsen.