GOG fortsætter trofæ-høsten!

30. august 2023

GOG sidder på alle tre nationale trofæer. Det blev en kendsgerning, da de forsvarende danske mestre og Santander Cup vindere snuppede Sparekassen Danmark Super Cup pokalen med en sejr over rivalerne fra Aalborg Håndbold med 34-32.

Der var godt gang i den i Arena Randers onsdag aften, da GOG og Aalborg Håndbold tørnede sammen. Det var ikke lige til at se, at holdene netop har taget hul på sæsonen med en del nye spillere på hvert hold. Kampen bølgede frem og tilbage fra start, hvor især Mikkel Hansen svingede taktstokken for aalborgenserne med både mål og assists. For GOG viste nyerhvervelserne Blonz og Mensing sig som store aktiver, og den tætte første halvleg endte med 17-18 i Aalborg Håndbolds favør.

Fra anden halvlegs start kom Hansen & Co. bedst fra start. Med ti minutter spillet var de forsvarende Super Cup vindere på vej mod endnu en sejr i sæsonåbneren (hvilket ville have været den femte Super Cup sejr i streg), da holdet bragte sig foran med fire mål 21-25.

Herefter var der en mindre stillingskrig, men med to lynhurtige scoringer af Blonz på 12 sekunder var der pludselig tæt kontakt ved 24-25.

Udover Mensing og Blonz, spillede også fynboernes Nicolai Pedersen en fremragende kamp. Højre backen diskede op med både mål og vigtige assists og bidrog dermed kraftigt til, at fynboerne fik kæmpet sig stærkt tilbage i opgøret. Fra at have været bagud med 4 mål førte de gulblusede pludselig med 3 mål, og den margen holdt de helt frem til sidste minut.

Her tog Aalborg Håndbold så timeout, og via to brændte skud af Vind og to scoringer af Hoxer kom der pludselig uventet spænding i kampen. Dog fik Vind atter en chance med fem sekunder igen og denne gang brændte højre fløjen ikke, hvilket resulterede i 34-32 resultatet.

Dermed var den første sejr i Super Cup-regi en realitet for GOG. Kæmpe tillykke med trofæet!

Best Player i kampen for GOG blev Alexander Blonz (der også blev topscorer med 10 mål), mens Mikkel Hansen vandt Best Player for Aalborg Håndbold.

x