GOG vinder historisk stort Santander Final4!

18. februar 2024

Foran et rekordstort publikum (10.021 tilskuere) i Jyske Bank Boxen forsvarede GOG pokalguldet med en sejr på 32-25 over Aalborg Håndbold. Dermed er klubben oppe på 12 pokaltitler i alt, og har med sejren i dag vundet 3 gange ud af de seneste 5 finaler.   

GOG kom bedst fra land i kampen, hvor gårsdagens storskytte, Emil Madsen, fortsatte hvor han slap med kampens to første scoringer. Hurtigt kom de gulblusede på 4-1, men midtvejs i halvlegen fil Aalborg Håndbold kontakt, og den havde Mikkel Hansen og Co. frem til det 25. minut, hvorefter GOG igen trådte på speederen, hvilket resulterede i 13-10 ved pausen.

Fra anden halvlegs start stod der GOG på meste. Aalborg Håndbold havde umådelig svært ved at passere Tobias Thulin i buret, og den svenske målvogter var oppe på en redningsprocent over de 50 med omtrent 45 minutter spillet. Omvendt scorede de gulblusede lystigt, og pludselig var føringen helt oppe på 20-12.

Selvom 3 hurtige Aalborg-scoringer i streg skabte lidt fornyet spænding, var det ikke nok for aalborgenserne at stort set kun Hoxer havde noget at bidrage med offensivt.

Derfor kunne GOG cruise guldet hjem til Sydfyn, og det var noget der vakte jubel hos de tusindvis af medrejsende gule fans.

Topscorer i kampen blev ikke overraskende Emil Madsen med 8 mål. Best Player blev Tobias Thulin, der stod med redningsprocent på 37,5.

Kæmpe tillykke til GOG med guldet for andet år i træk.

I kampen om 3. pladsen sejrede Bjerringbro-Silkeborg efter en særdeles tæt affære med 32-31 over Fredericia Håndboldklub. William Bogojevic blev kåret til Best Player.

x