Hele 17 EM-spillere i Santander Final4 – tæt på udsolgt

6. december 2018

Der er fuld gang i EM i Frankrig i disse dage, hvor Danmark er klar til mellemrunden og i aften spiller nøglekamp mod de franske EM-værter. Håndbold-slutrunde og julemåneden hænger sammen som risengrød og kanel, og Klavs Bruun Jørgensens udvalgte er traditionen tro blandt de allermest populære på Tv- sendefladen i disse uger.

Efter slutrunden i Frankrig er der rig mulighed for at opleve EM-stjernerne live, når Odense Håndbold, Team Esbjerg, Nykøbing Falster Håndbold samt Randers HK kæmper om årets pokaltitel i Santander Final4. Her vil hele ni danske EM-spillere være med, når det går løs i Blue Water Dokken i Esbjerg den 29. og 30. december.

Billetsalget til årets største nationale håndboldfest er gået forrygende, og der er ikke langt fra at være udsolgt til de fire Santander Final4 kampe. Udover de ni danske landsholdsspillere har de fire klubber også EM-spillere med fra Sverige, Norge og Holland, så publikum og Tv-seere kan i alt se frem til et Final4 med intet mindre end 17 EM-spillere.

Her er overblikket over de fire klubbers EM-spillere, der også er med i Santander Final4:

 

Odense Håndbold:

Danmark: Althea Reinhardt, Kathrine Heindahl, Trine Østergaard, Mette Tranborg, Mie Højlund, Nadia Offendal, Stine Jørgensen

Norge: Ingvild Bakkerud

Holland: Tess Wester

 

Team Esbjerg:

Danmark: Sandra Toft

Norge: Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg, Vilde Mortensen Ingstad

Holland: Estavana Polman

 

Nykøbing Falster Håndbold:

Danmark: Lærke Nolsøe

Sverige: Anna Lagerquist

 

Randers HK:

 Sverige: Jamina Roberts

 

Billetter til Santander Final4 kan købes via tophaandbold.dk/final4/damer/billetsalg

x