Herning-Ikast Håndbold vinder Santander Final4 og sin 9. pokaltitel!

29. december 2019

Det startede egentlig meget godt for Odense Håndbold i dagens finale, da holdet var foran 3-1, mens Jørgensen og Co. også var med ved stillingen 5-5 efter 10 minutter. Men så begyndte bundsolide og rutinerede Sabine Englert at tage fra i målet kombineret med at Fauske i offensiven var flyvende med mål og assists.

Det resulterede i at Herning-Ikast Håndbold trak sikkert fra, og febrilskheden forplantede sig på det stjernespækkede mandskab fra Odense, der blandt andet brændte to straffekast – og tillod to mål imod sig i overtal. Og pludselig viste lysttavlen efter 30 minutter vilde 9-20.

Dermed var gassen gået noget af finaleballonen, og selvom Odense indledte med at score anden omgangs tre første mål, tillod HIH’erne ganske enkelt ikke modstanderen at komme for tæt på igen, hvilket i sidste ende resulterede i en solid midtjysk sejr på 33-25.

Stort tillykke til Herning-Ikast Håndbold med klubbens 9. pokaltriumf, hvortil følger en præmiecheck på 175.000 kr. og til Sabine Englert, der blev kåret til Best Player i finalen.

Også et tillykke med andenpladsen skal lyde til Odense Håndbold.