Herrernes Santander Final4 rykker til Jyske Bank Boxen

26. august 2018

Når den 9. udgave af herrernes Final4 løber af stablen til marts, bliver det på den allerstørste scene herhjemme, da Jyske Bank Boxen er udset til at danne rammen om den store finaleweekend.

Aftalen mellem Jyske Bank Boxen, arrangøren Divisionsforeningen Håndbold samt hovedsponsoren Santander Consumer Bank løber minimum de næste tre år.

Bo Jakobsen, administrerende direktør i Santander Consumer Bank, glæder sig over at flagskibet Santander Final4 nu indtager Jyske Bank Boxen.

-Santander Final4 har gennemgået en rivende udvikling de seneste år, og nu går vi all-in - i første omgang for herrernes vedkommende - ved at rykke finalestævnet til Jyske Bank Boxen. Kapaciteten her er 11.000, og der venter naturligvis en stor opgave forude med at fylde de imponerende rammer, men vi vil sætte alle sejl ind på at gøre det til en festweekend for hele håndbold-Danmark. Vi har blandt andet i samarbejde med Divisionsforeningen ansat en event-chef, og vi glæder os utrolige meget til for alvor at tage fat på det store arbejde, og selvfølgelig til at det hele kulminerer til marts, siger Bo Jakobsen og fortsætter:

-Mens Final4 har groet organisk og vokset sig stort hos herrerne de seneste 8 år, er konceptet kun to år gammelt på damefronten. I første omgang vil vi afholde finalestævnet hos én af de fire deltagende klubber, men ambitionerne er ligeså store på damesiden, så vi håber på, at vi qua de erfaringer, vi gør os på herresiden, inden for en overskuelig fremtid ligeledes kan rykke damernes Santander Final4 til Jyske Bank Boxen, slutter Bo Jakobsen.

x