Kæmpe begivenheder udskydes  

27. oktober 2020

I lyset af de nyeste restriktioner og den store usikkerhed Covid-19 medfører, er det i dag blevet besluttet, at både kvindernes og herrernes Santander Final4, der hvert år trækker tusindvis af tilskuere til, udskydes.

I stedet for at afvikle kvindernes i starten af det nye år og herrernes i Jyske Bank Boxen til marts vil begge Santander Final4 blive afholdt som en stor håndboldfest og som et punktum for sæsonen i juni måned. Der vil være tale om to forskellige finalestævner (de endelige datoer meldes ud senere).

Bag beslutningen står Divisionsforeningen Håndbold, TV 2 og Santander Consumer Bank, og den bunder i at udvise rettidig omhu, og melde ud i god tid overfor klubberne og alle de mange fans, ligesom det giver noget arbejdsro i forhold til at få stablet to fantastiske Santander Final4 på benene til juni.

Allerede i aften og i morgen spiller kvinderne deres kvartfinaleserie, og selvom Santander Final4 nu er udskudt, er gevinsten altså den samme - med cirka fem måneders forsinkelse.

Lodtrækningen til semifinale-konstellationerne vil ikke blive foretaget i umiddelbar forlængelse af den sidste kvartfinalekamp onsdag aften, men derimod på et senere tidspunkt, hvor også værtsbyen vil blive annonceret. For herrernes vedkommende ligger det fast, at Herning danner rammen om begivenheden. Herrerne spiller deres kvartfinaleserie i dagene 10.-11. november.

De fire kvartfinaler for kvinderne, der alle kan følges på TV 2 Sport, er:

27/10: København Håndbold – Randers HK

27/10: Silkeborg-Voel KFUM – Nykøbing Falster Håndbold

28/10: Aarhus United – Odense Håndbold

28/10: Viborg HK – Herning-Ikast Håndbold

x