Kæmpe interesse for Santander Final4 i Jyske Bank Boxen – tæt på 10.000 billetter afsat

14. januar 2020

Om præcis to måneder går det løs med Santander Final4, og at dømme på forhåndsinteressen bliver kampen om pokal-trofæet noget af et tilløbsstykke. Interessen for at opleve GOG, Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold dyste om prestige, penge og pokal er således stor, da tæt på 10.000 billetter nu er afsat til det stort opsatte finalestævne i Jyske Bank Boxen.

Det er andet år i træk, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om den ultimative håndboldweekend. Divisionsforeningen Håndbold er medarrangør og direktør, Thomas Christensen, udtaler.

-Santander Final4 er et flagskib indenfor dansk klubhåndbold, og vi er enormt glade for, at billetsalget med to måneder igen er tæt på at have rundet de 10.000 fordelt på de to finaledage. Det vidner om, at folk virkelig har taget eventen til sig, og det er især imponerende, at der blev afsat flere tusinde billetter inden de fire deltagerhold blev kendt tilbage i december. Nu har vi yderligere to måneder til det går løs, og jeg føler mig overbevist om, at det bliver det hidtil største Final4 med besøg af mindst 7.000 tilskuere begge dage, siger Thomas Christensen, der udover de fire topkampe også peger på, at hele eventdelen rundt kampene er en af årsagerne til, at efterspørgslen på billetter er så stor.   

Årets største håndboldfest løber af stablen i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 14. + 15. marts, og kampprogrammet er:

Lørdag d. 14. marts:

Kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG - Bjerringbro-Silkeborg

Søndag d. 15. marts

Kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads

Kl. 16.00: Finale


Billetpriserne er:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

Dagsbillet:

A+ dagsbilletter koster 450,- + gebyr

A dagsbilletter koster 350,- + gebyr

B dagsbilletter koster 250,- + gebyr

Læs mere om hvordan du sikrer dig din billet her

x