Klitgaard jagter det perfekte punktum

27. januar 2017

Han har rundet 39 år og er stadig en håndboldkriger af rang. Dog er Skjern Håndbolds mangeårige anfører Thomas Klitgaard nu på vej til at skrive det absolut sidste kapitel i sin lange flotte karriere. Et kapitel der skrives over de næste fire måneders tid, og som byder på kampen om DM-pokalen og naturligvis jagten på sejren i Santander Final4, der løber af stablen i næste weekend d. 4. & 5. februar i Gigantium i Aalborg.  

-Til sommer er det slut, og jeg glæder mig til at komme i gang med et nyt kapitel i mit liv. Det bliver fire specielle måneder for mig og også vemodigt, da det jo eksempelvis er sidste gang, at jeg deltager i et Final4. Jeg er supermotiveret for at slutte godt af, og det må naturligvis gerne være med en titel eller to mere i bæltet, siger Klitgaard.

For to år siden stod Klitgaard og Co. som triumfatorer i Final4 i netop Gigantium, og superveteranen ser frem til mødet med arenaen igen.

-Det var en superfed oplevelse, da vi vandt for to år siden, og jeg glæder mig til gensynet. Det er ikke fordi, at vi er så mange tilbage fra dengang, men forhåbentligt kan vi tage noget positivt med os fra sejren alligevel. Vi ved, at det kan lade sig gøre, selvom vi med Aalborg i semifinalen står overfor en stor mundfuld. De må betegnes som favoritter med hjemmebanefordelen og masser af tilskuere i ryggen, og så har de præsteret rigtig fint i ligaen, hvor de er tophold. Dog slog vi dem tilbage i december måned, så vi ved, at vi kan bide skeer med dem, siger Klitgaard, der også peger på anden en ting, der kan gøre en forskel for de grønblusede.

-Vores fans. For to år siden oplevede vi dem her i hallen for fuld tryk, og de har jo for vane at give den fuld gas. Det skal de gøre fra første fløjt af, så lover jeg, at vi giver den alt, hvad den kan trække inde på banen, slutter Klitgaard.

Det er stadig muligt at købe billetter til finalestævnet, der begge dage også byder på kæmpe Warm Up Party samt stor Afterparty om lørdagen, hvor ingen ringere end bandet ”Tøsedrengene” giver den gas.

Køb billetter her 

x