København Håndbold og Team Esbjerg er klar til finalen

29. december 2017

Den store semifinale-dag i Santander Final4 fik Øst-og Vestdansk vinder. Vicemestrene fra København Håndbold sikrede sig en komfortabel sejr på 27-19 over Aarhus United i en kamp, der bød på en noget rodet affære i første halvleg. Det blev - set med københavnske briller - bedre i anden omgang, hvor der aldrig rigtig kom tvivl om udfaldet.

I den sene kamp startede FCM Håndbold som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 4 mål og det blev også hele 10-3 føring til midtjyderne inden differencen ved pausen endte med at blive på 4 mål (13-9).

I anden halvleg vendte tingene derimod på hovedet. Fantastisk medrivende 30 minutter, hvor Team Esbjerg langsomt men sikkert halede ind på de 7-foldige pokalvindere. Med tyve sekunder igen var stillingen 22-22 inden Polman peb bolden ind bag Englert til slutstillingen 23-22.

Tillykke til de to vinderhold, der mødes i finalen i morgen kl. 16.00. Kampen om 3. pladsen starter kl. 14.00 og står mellem FCM Håndbold og Aarhus United.