Én måned igen til Kvindernes Santander Final4 - skal du med?

26. januar 2022

Der er præcis én måned til, at det går løs med Kvindernes Santander Final4 i Blue Water Dokken, og at dømme på det foreløbige billetsalg bliver det en kæmpe håndboldfest, når Team Esbjerg, København Håndbold, Herning-Ikast Håndbold og Odense Håndbold krydser klinger om årets pokaltrofæ.

Forventningen til sæsonens største håndboldfestweekend - der har deltagelse af hele 14 medaljevindere fra det nyligt overståede VM i Spanien - bliver ikke mindre af, at det lysner gevaldigt på Covid-19 restriktionsfronten. Så det forventes med andre ord, at holdene kan få fuld opbakning fra tribunerne i Blue Water Dokken, der senest dannede rammen om Santander Final4 i 2018.

Mens den mest ”pokal-meriterede” i kvartetten er Herning-Ikast Håndbold, der har mulighed for at vinde titlen for imponerende niende gang, vil en triumf til Odense Håndbold være Back-2-Back sejr, da holdet vandt sidste år. Lykkes det «hjemmeholdet» Team Esbjerg at løbe med Santander Final4-sejr vil det være en fordobling af klubbens pokalturnerings-høst, mens en podieplacering på øverste trin for København Håndbold vil være første gang i klubbens historie.

Læs mere her: https://tophaandbold.dk/final4/kvinder

 

x