NFH er Santander Final4-finaleklar efter drama

5. juni 2021

Johanna Westberg blev matchvinder med et mål i sidste sekund, da hun lobbede bolden i tomt mål over baskende og højtrækkende københavnske arme i et returløb efter en udligning til 27-27 i den anden ende få sekunder før.

Dermed har de gulblusede chancen for at gentage pokalsejren fra 2018, hvor holdet vandt Santander Final4 i Esbjerg. Hvem modstanderen bliver kendes omkring kl. 17.30 i dag.

I kampen fulgtes holdene pænt ad i indledningen, hvorefter københavnerne stille og roligt trak fra godt anført af en varm Andrea Hansen på fløjen. NFH formåede dog at hale linen ind, så pausestillingen lød på 12-13 til tigrene fra Frederiksberg.

I anden omgang kom NFH godt i gang, og holdet fra Sydhavsøerne førte i store dele af halvlegen lige indtil de ikke gjorde det længere ved 25-25 med godt fem minutter igen. Med to hurtige scoringer kom NFH foran med 27-25 inden dramaet altså toppede med 27-27 og den føromtalte ”Westbergske” sidste sekunds scoring.