Nikolaj Læsø før Santander Final4: Det kommer til at koste blod, sved og tårer

8. marts 2019

Om blot 8 dage sætter Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold kampmæssigt gang i Santander Final4 i Jyske Bank Boxen med deres semifinaleopgør. En lokalrival-dyst der kommer til at koste blod, sved og tårer at vinde ifølge Århus Håndbolds liga-topscorer Nikolaj Læsø. 

I har haft en flot sæson indtil nu i ligaen og ikke mindst med kvalifikation til Santander Final4 – kan du sætte lidt ord på jeres sæson?

-Vi har spillet en rigtig god sæson, og er meget glade for vores præstation indtil videre. Målsætningen inden sæsonen var at komme i slutspillet, og det har vi opnået, så nu drejer det sig om at få den bedst mulige placering i forhold til at få point med over i slutspillet. I forhold til Final4 er vi super glade for at være nået så langt, og vi går benhårdt efter at vinde det hele.  

Og for dig personligt - du er i top 7 både på MEP-listen og topscorerlisten i ligaen?

-Det er gået rigtig godt i år for mig, og det er jeg naturligvis glad for. Årsagerne har været, at jeg har nogle medspillere, der er eminente til at sætte mig i gode situationer i mange af kampene, og så har Erik og Simon (trænerteamet red.) vist mig stor tillid, og givet mig væsentligt mere spilletid i angrebet end tidligere.

I har prøvet at vinde pokaltrofæet før som eneste klub af de fire deltagere. Hvor meget vil endnu et trofæ betyde for jer?

-Det er ved at være nogle år siden, at klubben vandt pokalturneringen, så det ville være fantastisk at gøre det igen. Der er kommet en del nye spillere til de sidste 2-3 år, og vi er et ungt hold, der rigtig gerne vil prøve at vinde noget sammen.  Så det kunne virkelig være fedt, hvis den mission lykkes.

Semifinalen byder på et opgør mod jeres lokalrivaler fra Skanderborg Håndbold – kan du sætte ord på dine forventninger til den kamp?

-Det bliver en rigtig svær kamp. Hvis man tager de to kampe, vi har spillet mod dem i år, har vi faktisk samlet tabt med 2 mål. Jeg synes, at Skanderborg har et rigtig godt hold, og det kommer til at koste blod, sved og tårer at vinde. I det hele taget er det et meget kompakt program denne weekend, så det gælder om at få brugt hele holdet og minimere de tekniske fejl, der især kan opstå, når trætheden med to kampe på to dage opstår, slutter Læsø. 

Skal du med til håndboldfesten i Jyske Bank Boxen i næste weekend kan du købe billet lige her.

x