Nøddesbo før Santander Final4: Vil have skovlen under Møllgaard

14. marts 2019

Om blot to dage brager Bjerringbro-Silkeborg og Jesper Nøddesbo sammen med Aalborg Håndbold i den sene semifinale i Santander Final4 i Jyske Bank Boxen. Mens BSV endnu har klubbens første pokaltrofæ til gode, har stregspilleren smagt sejrens sødme flere gange i sin flotte karriere. Vi stillede super-veteranen et par spørgsmål, og der er ingen tvivl om at han gerne - i første omgang - vil have skovlen under Møllgaard og co...

Klubben har endnu til gode at blive pokalmestre trods fire tidligere finaler - hvor meget vil det betyde for jer at få denne titel i hus?

-Det vil betyde utroligt meget for klubben og selvfølgelig for os spillere. Det er de her finalestævner, man drømmer om at nå til, og det er de her finalestævner, der gør det værd at gå til håndbold. Her bliver tingene for alvor sat på spidsen, og man bliver testet som hold og som spiller.

Og for dig personligt, du har jo prøvet lidt af hvert i din lange flotte karriere?

-Det er svært at sætte i perspektiv. Når man først har prøvet at vinde en titel, så vil man have mere. Det er ligesom en jagt efter næste rush, et adrenalinkick man søger. Der er virkelig noget over at stå sammen med nogle holdkammerater, du har kæmpet side om side med og så vinde en titel sammen. Det er så fedt, og jeg glæder mig helt vildt til, at det går løs.

Du har selv været en stor del af landsholdet, og det er ikke så længe siden, at VM kom i hus her i Jyske Bank Boxen. Hvor specielt er det, at Final4 skal afgøres her?

-Det er så fedt, og jeg glæder mig ekstremt meget til det. Jeg var her selv under VM, og jeg må nok indrømme, at det kriblede gevaldigt i mig. Nu er vi her selv, og jeg glæder mig til at mærke stemningen og opbakningen fra lægterne. Vi skal nok gøre det bedste, vi kan på banen, og forhåbentlig kan vi sammen med de mange fans skabe en stemning, der minder om den, der var her under VM.

Semifinalen byder på et opgør mod Aalborg - kan du sætte ord på dine forventninger til den kamp, og til mødet med din gamle landsholdskollega, Henrik Møllgaard?

-Det bliver en meget meget tæt kamp. Og fysisk. Det har vores kampe mod Aalborg for vane at være. Vi spiller om at komme i finalen, og det gør, at der bliver lagt et ekstra lag på det hele. Det er også det, der gør det hele sjovt og spændende, og jeg håber at folk vil nyde kampen. Med hensyn til Møllgaard, så er han en vanvittig dygtig håndboldspiller, der spiller på et godt hold. Det ville være fedt at få skovlen under ham, og nu fik han jo også en VM titel her i Boxen, så må det være vores andres tur til at få en succesoplevelse her i disse rammer, slutter en smilende Nøddesbo.

Har du ikke købt billet endnu til super-weekenden kan du gøre det her.

x