Norsk power i Santander Final4: Bjørndalen & Kristiansen

22. december 2017

Glem for en stund at der er to dage til juleaften. For i dag er der præcis en uge til at årets store håndboldfest, Santander Final4, løber af stablen i Jysk Arena i Silkeborg.

I den sene semifinale fredag kl. 20.00, går det løs mellem FCM Håndbold og Team Esbjerg. Mens hunulvene er på jagt efter deres 8 pokaltriumf i alt, vil en Final4 sejr være første pokaltitel til esbjerggenserne. På hvert sit hold står to seje nordmænd - Ida Bjørndalen og Veronica Kristiansen. Læs her deres forventninger til Santander Final4:

Bjørndalen

Jeg ser meget frem til Santander Final4, da det virker til at være et super arrangement. Jeg har spillet pokalfinale tidligere, og også vundet den med Viborg, men det er efterhånden nogle år siden. Og nu hvor min karriere er ved at være i sit efterår, nyder jeg alle kampe, jeg kan få, og vil vinde så mange titler som mulig. Vores semifinale mod FCM Håndbold bliver sikkert lige så tæt og spændende, som det altid er. Vi er to gode hold, med gode forsvar og målmænd, så publikum skal nok forberede sig på et målfattig opgør. Jeg er helt sikker på, at kampen vil blive en rigtig gyser, da FCM også vil have revanche mod os efter at vi slog dem i november. Jeg tror selvfølgelig på, at vi kan vinde igen og gå hele vejen, og jeg håber, at så mange fans som muligt tager turen til Silkeborg, for at hjælpe os fra tribunerne. Så skal vi sørge for, at det bliver en god oplevelse, med spændende og god håndbold.

Kristiansen

-Jeg ser meget frem til Final4 og den store opbakning vi får fra fans, som vil se god, underholdende håndbold. Esbjerg er en svær modstander - se bare på resultatet sidst vi mødte dem. Men jeg tror og håber på, at vi kommer til at fighte endnu mere, end vi gjorde sidst, så vi kan gå fra banen med en finalebillet i hånden. Vi går efter at stå med trofæet lørdag!

Det er stadig muligt at købe billetter til Santander Final4 her.

x