Odense bliver vært for kvindernes Santander Final4

27. november 2020

Santander Final4 for kvinder skal for første gang en tur til Odense. Det stort opsatte finalestævne er grundet COVID-19 situationen blevet udskudt til juni 2021, så der venter en fantastisk oplevelse for alle håndboldelskere at gå på sommerferie på.

Om valget af Odense som værtsby siger direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen:

-Vi har haft stor succes med at placere kvindernes Santander Final4 hos en af deltagerklubberne, og vi meget glade for, at valget denne gang er faldet på Odense Håndbold. Vi er i sagens natur i gang med en ganske særlig sæson, men vi ser enormt meget frem til at skabe en kæmpe håndboldfest i Odense til juni, som et flot punktum på en turbulent sæson. En vigtig medspiller i at skabe den store håndboldfest er naturligvis Odense Håndbold, som værtsklub, men også kommunen, de øvrige tre deltagerklubber samt naturligvis vores mangeårige hovedsponsor Santander Consumer Bank spiller en kæmpe rolle i at stable et fantastisk Final4 på benene, siger Thomas Christensen, der også påpeger, at Odense med sin centrale placering i landet er perfekt i forhold til de mange fans, der vil strømme til fra øst og vest.

Også hos By- og Kulturrådmand i Odense, Christoffer Lilleholt, vækker valget glæde.

-Det er vigtigt i skyggen af coronapandemien at holde fast i de kulturelle oplevelser, der skaber begejstring og binder os sammen. Det er derfor glædeligt, at vi i Odense kan fastholde et stærkt fokus på tiltrækningen af events i tæt samarbejde med Destination Fyn. Med værtskabet for pokalturneringens Santander Final4 understreger vi Odenses flotte position indenfor kvindehåndbold, siger Christoffer Lilleholt.

Festweekenden, der har deltagelse af Odense Håndbold, København Håndbold, Nykøbing Falster Håndboldklub og Herning-Ikast Håndbold, løber af stablen d. 5. + 6. juni. Kastes blikket tilbage på de seneste tre finaler, fylder de fire kommende Santander Final4-hold godt op i landskabet, idet Herning-Ikast Håndbold er forsvarende mestre, mens Nykøbing Falster tog sejren året inde. Begge gange måtte Odense Håndbold "nøjes" med sølvet - en skæbne der også overgik København Håndbold i 2017.

Der trækkes lod til semifinale-konstellationerne d. 19. december.

x