Ovenpå historisk stor finaleweekend: Santander forlænger

18. februar 2024

En fantastisk nyhed gør nu årets største håndboldfest, Santander Final4, endnu bedre. Parløbet mellem Tophåndbold og Santander fortsætter således, da parterne nu har forlænget aftalen frem til sommeren 2025. Det er netop blevet offentliggjort i Jyske Bank Boxen, hvor der i dag er 10.000 tilskuere samlet til den store finaledag.

Dermed kommer den prisbelønnede superevent også til at hedde Santander Final4 næste år, og det glæder direktør for Tophåndbold/Divisionsforeningen, Thomas Christensen:

-I år er 10. år med Santander som hovedsponsor for den traditionsrige pokalturnering, og det er en helt utrolig udvikling, turneringen har været i gennem. År for år er det blevet lagt et lag på, og vi er enormt glade for det samarbejde vi har haft med Santander, der har gjort det muligt, og som nu fortsætter med forlængelsen. Man kan sige, at vi missede et Santander Final4 i 2020 grundet Covid-19, så næste år vil faktisk være 10. gang, at vi afvikler et Santander Final4 sammen. Det glæder vi os meget til, især ovenpå denne finaleweekend, der endnu engang har bevist, at vi har landets bedste indendørs sportsevent mellem hænderne.

Også landechef og kommerciel direktør i Santander, Bo Jakobsen, glæder sig over forlængelsen:

-Det føles fantastisk, at vi med afsæt i en stort set udsolgt Boxen i denne weekend, forlænger aftalen med Tophåndbold. Den rejse vi sammen har haft siden det første Santander Final4 i 2015 i Aalborg har været forbilledlig, og vi er enormt glade for, at vi også næste år kan kalde pokalturneringen for Santander Cup og finaleweekenden for Santander Final4. Vi har hele vejen igennem næret et kæmpe ønske om at være med til at udvikle håndbolden, og med oprettelse af et egentligt Santander Final4 for kvinderne, hvor der er udsolgt hver gang og herrerne i Boxen, hvor der nu også er (næsten) fyldt samt dét at gøre en positiv forskel år efter år i stærkt samarbejde med Tophåndbold, klubber, spillere, fans og ikke mindst de frivillige, så synes vi i al beskedhed, det er lykkedes rigtig godt. Vi glæder os til fortsættelsen, siger Bo Jakobsen.

x