Perfekt match: Santander Consumer Bank og pokalturneringen fortsætter parløbet

6. september 2022

Det har længe været det perfekte match. Santander Consumer Bank og den traditionsrige danske pokalturnering i håndbold. Så perfekt at aftalen nu er forlænget for både kvinderne og herrerne med yderligere to år.

For herrernes vedkommende er spillested og termin også blevet fastlagt, og det betyder at de fire mandskaber, der klemmer sig igennem nåleøjet, kan se frem til at optræde i Jyske Bank Boxen. Den ikoniske håndboldscene i Herning danner således rammen om den gigantiske håndboldfest i dagene d. 18.-19. februar 2023.

Forlængelsen og placeringen af herrernes Santander Final4 i Herning glæder i høj grad Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen.

-Det er en fantastisk nyhed for dansk håndbold, at forlængelsen nu er på plads. Vi er meget glade for fortsat at have Santander Consumer Bank som hovedsponsor, og selvom turneringen - med kulminationen Santander Final4 - havde det hårdt under Covid-19 perioden, viste vi i foråret, hvor stærkt et koncept vi har sammen, da det var to fantastiske finaleweekender. Helt fra starten i 2015 har vores samarbejde med Santander Consumer Bank været præget af respekt, entusiasme og et gensidigt ønske om at skabe de bedste rammer for holdene og for publikum, og det samarbejde ser vi frem til at fortsætte de kommende år. Og så glæder vi os også over, at aftalen med Herning Kommune og MCH er på plads, så vi for fjerde gang for herrernes vedkommende kan afholde Santander Final4 i de smukke rammer i Herning. For kvindernes del bliver Santander Final4 afholdt d. 1.-2. april 2023.

Også Bo Jakobsen, kommerciel direktør i Santander Consumer Bank, glæder sig over at parløbet fortsætter.

-Vi indtrådte som hovedsponsor på herrernes Santander Final4 i 2015, og med forlængelsen kan vi i 2024 fejre 10-års jubilæum. I 2016 blev vi også navnesponsor på Santander Cup, og det har været en fantastisk rejse at være med på. Vi har hele vejen igennem haft et ønske om at være med til at udvikle sporten og oplevelsen rundt omkring de store kampe, og det synes vi i al beskedhed er lykkedes rigtig godt. Samtidig er håndbolden beviseligt en god kommunikationsplatform i kontakten med vores eksisterende som nye kunder. Vi glæder os til fortsættelsen, hvor vi i samarbejde med Divisionsforeningen vil fortsætte udviklingen og bygge endnu mere på rammerne, så den totale håndboldoplevelse bliver unik for primært dem, der kommer til kampene og Santander Final4 og også for de, der vælger at sidde og blive underholdt derhjemme. Potentialet er stort, afslutter Bo Jakobsen.

Billetsalget til herrernes Santander Final4

Billetsalget til herrernes Santander Final4 er allerede igangsat via Ticketmaster, hvor der frem til d. 20. september vil være Early Bird tilbud (100 kroners rabat på partout-billetten). Billetterne kan købes her 


Lodtrækning til Santander Cup kvartfinalerne

Der er lodtrækning til herrernes kvartfinaler i Santander Cup d. 17. september i forbindelse med kampen mellem Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold på TV2, mens der i aften bliver trukket lod til kvindernes kvartfinaler på TV 2 Sport i forbindelse med kampen mellem Viborg HK og Team Esbjerg.

x