Restriktioner væk: Kæmpe rift om billetterne til Santander Final4

27. januar 2022

Med præcis to måneder til finaledagen i herrernes Santander Final4 i Jyske Bank Boxen har billetsalget fået et ordentlig boost, efter at regeringen i går har afblæst alle Covid-19 restriktioner fra d. 1. februar. Interessen for at se de fire deltagende topklubber sidst i marts er så solid, at et femcifret antal billetter nu er afsat samlet til weekendens fire knald-eller-fald kampe. Dermed tegner supereventen til at blive historisk stor med 10.000 tilskuere begge dage.  

Den enorme interesse for at opleve den største håndboldbegivenhed i år på dansk grund, hvor Aalborg Håndbold, GOG, Mors-Thy Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg kæmper om hæder og trofæ, glæder i høj grad Divisionsforeningen, der er arrangør. Direktør Thomas Christensen sætter ord på:

-Santander Final4 har gennem årene udviklet sig til en vaskeægte håndbold-festweekend og kan med rette betegnes som vores største flagskib. De to forrige år har vi i sagens natur været noget hæmmede af Covid-19 restriktionerne, men nu da myndighederne lykkeligvis har fjernet restriktionerne ser vores ambition om at samle 10.000 tilskuere begge dage i Jyske Bank Boxen rigtig fin ud, siger Thomas Christensen.

Udover de fire topkampe byder weekenden sædvanen tro på et væld af aktiviteter og underholdnings-indslag.

Læs mere her: tophaandbold.dk/final4/herrer 

x