Santander Cup fortjener en afgørelse 

26. september 2020

I denne weekend afgøres Santander Cup, hvor pokalen skal finde sin ejermand blandt Skanderborg Håndbold, TTH Holstebro, GOG Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

Medarrangør er Divisionsforeningen Håndbold, og her udtaler direktør Thomas Christensen: 

-Selvom skuffelsen over aflysningen af Santander Final4 ikke er væk, er vi tilfredse med, at Santander Cup får sin afgørelse inde på banen. Det fortjener både klubberne og spillerne, der har kæmpet for at nå så langt, og at pokalen nu får et pokalskab at stå i, betyder meget sportsligt set. Santander Cup afgørelsen bliver naturligvis langt fra den normale ”vare”, vi leverer og er kendt for, men vores fans savner disse kampe, og de fortjener at få kredit for den opbakning, de har vist håndbolden de sidste 6 måneder. 

Derfor ser vi frem til de tre knald-eller fald kampe i denne weekend, hvor vores faste mediepartner TV 2 også vil dække alle kampene på hovedkanalen med deres sædvanlige høje niveau. Sidst men ikke mindst er de tre kampe også vigtige i forhold vil vores mangeårige og loyale samarbejdspartner Santander Consumer Bank. Den udvikling pokalturneringen har taget siden starten i Aalborg for 6 år siden er unik, og skyldes i høj grad Santanders store engagement. Vi er meget taknemmelige for partnerskabet og ser frem til sammen at vende tilbage stærkere end nogensinde til Santander Final4 næste år i Boxen.  

Hos hovedsponsoren, Santander Consumer Bank, fortæller direktør Bo Jakobsen:

-Vi er meget ærgerlige over, at vi denne gang ikke kan afvikle Santander Final4 i de festlige og store rammer, vi plejer, men når nu tiden er, som den er, hvor sikkerheden naturligvis kommer først, respekterer og støtter vi ønsket om en sportslig afslutning på turneringen. Som klubberne siger, så er der trods alt en pokal og en titel at spille om, og dét synspunkt samt entusiasmen heromkring, støtter vi selvklart i samarbejde med Divisionsforeningen. Det har så den betydning, at de tre kampe i denne weekend selvfølgelig bliver et helt andet produkt end den håndboldfest, vi havde planlagt, men vi får sat et punktum for turneringen, og så går vi i stedet i gang med at forberede Santander Final4 i marts 2021, som vi glæder os utroligt meget til. 

x