Santander Cup Herrer får sin afgørelse

8. september 2020

De fire klubber, der skulle have deltaget i det for nyligt aflyste Santander Final4, har sammen med Divisionsforeningen Håndbold og Santander Consumer Bank besluttet, at der skal findes en pokalvinder i år alligevel. Beslutningen er truffet ud fra et sportsligt perspektiv og med et stærkt ønske om at give noget tilbage til håndbold-Danmark og klubbernes fans ovenpå en svær corona-tid.  

Hovedsponsoren for Santander Cup er Santander Consumer Bank, og her udtaler direktør Bo Jakobsen: 

-Vi er utrolig ærgerlige over, at vi ikke har rammerne for at afvikle Santander Final4 i Boxen, som vi havde glædet os rigtig meget til, men når nu tiden er som den er, respekterer vi, at klubberne ønsker en sportslig afslutning på turneringen. Det bliver selvfølgelig et helt andet produkt, og ikke den håndboldfest vi havde planlagt, men vi går i stedet i gang med at forberede Santander Final4 i marts 2021, og glæder os allerede endnu mere til eventet der.

Direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen, udtaler:

-Skuffelsen over aflysningen af Santander Final4 er ikke væk, og vi ser ikke disse kampe som en erstatning for dette. Tiltaget er gjort, for at spillerne og klubberne kan få det afgjort på banen, og for at pokalen kan finde et pokalskab at stå i. Det vil dog langt fra vores normale vare, vi leverer, men vores fans savner disse kampe, og de fortjener at få kredit for den opbakning, de har vist håndbolden de sidste 6 måneder.

Også håndboldens faste mediepartner TV 2 synes godt om erstatningen. Alle tre kampe bliver derfor vist på TV 2’s hovedkanal, og dækningen vil blive på det sædvanlige høje niveau. Selvom restriktionerne siger, at der ikke må komme udebanetilskuere, kommer ingen til at gå glip af noget som helst.

Forudsat myndighedernes endelige tilladelse vil der blive lukket 1.000 tilskuere (kun hjemmebanetilskuere) ind til de to semifinaler samt til finalen. Ved lodtrækning har Skanderborg Håndbold og GOG Håndbold fået hjemmebanefordelen i semifinalerne, der afvikles lørdag d. 26. september med finalekamp dagen efter.

Santander Cup semifinaler: 

 

Lørdag d. 26.09 kl. 13:30 Skanderborg Håndbold vs. TTH Holstebro 

Lørdag d. 26.09 kl. 15:50 GOG Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg 

 

Santander Cup finale 

Søndag d. 27.09 kl. 15.50 (Spillested afgøres ved lodtrækning efter at semifinalerne er afviklet) 

 

De to hjemmebaneklubber i semifinalerne vil forestå de to respektive billetsalg, der starter onsdag kl. 10.00.

x